Φουρνιέ: «Ήταν γραφτό μου να έρθω στον Ολυμπιακό»

Εβάν Φουρνιέ

i

© Intime

Φουρνιέ: «Ήταν γραφτό μου να έρθω στον Ολυμπιακό»

Ευτυχία Οικονομίδου 18:06 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 17.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε στην κάμερα της EuroLeague για την ανάρτησή του πριν δύο χρόνια που σχετιζόταν με τον Ολυμπιακό.

«Αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου ήθελα, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι μια κολασμένη ομάδα». Τάδε έφη o Εβάν Φουρνιέ στις 21 Μαϊου του 2022. Ο Γάλλος άσος τότε ήταν παίκτης NBA, καθώς είχε συμβόλαιο στους Νιου Γιορκ Νικς.

Δύο χρόνια αργότερα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και πλέον αυτό που είχε γράψει τότε μοιάζει σα να λειτούργησε θετικά στο παιχνίδι της... μοίρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστή την απόκτηση του Έβαν Φουρνιέ, ο οποίος μετά από δώδεκα χρόνια στο NΒΑ επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 χρόνων, ενώ οι απολαβές του ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια τον χρόνο.

Στη Media Day του Ολυμπιακού, όπου παρουσιάστηκαν και οι επετειακές φανέλες για τα 100 χρόνια του συλλόγου, ο Φουρνιέ ρωτήθηκε για εκείνο το post πριν δύο χρόνια και για τα παιχνίδια που του έπαιξε η μοίρα, ώστε να υπογράψει με την ομάδα του Πειραιά.

«Πάντα έβλεπα αυτή την ομάδα ως πιθανό προορισμό. Και τώρα που συνέβη μοιάζει σα να ήταν γραφτό. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι εδώ».