Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έβαλε τέλος στα... σενάρια σχετικά με τον Πετρούσεφ

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

© Intime

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα έβαλε τέλος στα... σενάρια σχετικά με τον Πετρούσεφ

Ευτυχία Οικονομίδου 22:19 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 13.09.2024

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα ξεκαθάρισε πως η ομάδα δεν περιμένει να έρθει ο Φιλίπ Πετρούσεφ και πως το θέμα έχει τελειώσει.

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έβαλε τέλος μια και καλή στα σενάρια που ήθελαν τον Φιλίπ Πετρούσεφ να φεύγει από τον Ολυμπιακό για τους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας.

Συγκεκριμένα, μετά την άφιξη του Σάσα Βεζένκοφ κι έπειτα του Εβάν Φουρνιέ στους Πειραιώτες, το ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα φαινόταν υπερπλήρες με το όνομα του Σέρβου φόργουορντ και χάλκινου Ολυμπιονίκη να συνδέεται πολύ με την ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου.

Τι αναφέρουν στη Σερβία για Πετρούσεφ
EUROLEAGUE

10:13 - 12.09.2024

Τι αναφέρουν στη Σερβία για Πετρούσεφ

Ο Φαλ εκτός, ο Μιλουτίνοφ στα... πιτς, ο Ολυμπιακός «πονά» στη φροντ λάιν, αλλά έχει λύσεις. Και οι Σέρβοι έχουν πια καταλάβει πως ο Πετρούσεφ δεν το κουνάει από τον Πειραιά.

«Ήταν ένα σίριαλ που κράτησε για μήνες. Υπήρξε αμοιβαίο ενδιαφέρον ανάμεσα σε εμάς και τον Πετρούσεφ, αλλά είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Έχουμε πει πολλά γι’ αυτό. Για την ώρα, το ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα παραμένει ως έχει. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι το κλειδί και θα μας πει. Αλλά, δεν περιμένουμε να έρθει ο Πετρούσεφ στην ομάδα», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας των Σέρβων βάζοντας τέλος στο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Εξάλλου, μετά τον Μουσταφά Φαλ, που παραμένει εκτός, ήρθε ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ για 4 έως 6 εβδομάδες, οπότε κάπου εδώ τελειώνει οριστικά και η κουβέντα σχετικά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ και το μέλλον του. Έγινε μεγάλο σήριαλ ο Σέρβος, υπήρξε πολύ θερμό το ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα. Κάποια στιγμή έμοιαζε να πλησιάζει όσο ποτέ στους Σέρβους με τη μορφή δανεισμού, όμως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!