Τι είχε γίνει την τελευταία φορά που έπαιξε ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός

i

© InTime

Τι είχε γίνει την τελευταία φορά που έπαιξε ο Ολυμπιακός με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:25 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:26 - 04.10.2024

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Κωνταντινούπολη για να παίξει με τη Φενέρμπαχτσε, όπου γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες στο τελευταίο του ματς στην «Ulker Sports Arena».

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φετινή ευρωπαϊκή του πρεμιέρα. Για την πρώτη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοξενείτε από τη Φενέρμπαχτσε (04/10, 20:30) στην «Ulker Sports Arena», σε ένα άκρως απαιτητικό παιχνίδι.

Δύο ομάδες που έχουν αλλαγές στο ρόστερ τους σε σχέση με πέρσι και έχουν θέσει ως στόχο την πρόκριση στο Final Four, όπου μάλιστα στο περσινό είχαν αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει τη νίκη, παίρνοντας την τρίτη θέση.

Η πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» στην Πόλη κάθε άλλη παρά εύκολη δεν θεωρείται. Τι είχε γίνει όμως στο μεταξύ τους παιχνίδι στην «Ulker Sports Arena» στην περσινή κανονική διάρκεια της διοργάνωσης;

Η σημαντική απουσία της Φενέρμπαχτσε για το ματς με τον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

13:40 - 04.10.2024

Η σημαντική απουσία της Φενέρμπαχτσε για το ματς με τον Ολυμπιακό

Ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς είναι 23 ετών, έχει μεγάλη προοπτική, αλλά ξεκινά τη σεζόν τραυματίας και ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τον έχει στη διάθεσή του για το πρώτο ματς της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό. Εκτός για τους Τούρκους παραμένει ο Μεστόγλου και αμφίβολος ο Γαζί.

Ο Ολυμπιακός είχε παίξει κόντρα στη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη για την έκτη αγωνιστική. Η τουρκική ομάδα είχε πάει στα αποδυτήρια με μία διαφορά 13 πόντων, όμως οι Πειραιώτες είχαν «επιστρέψει». Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, όμως η Φενέρμπαχτσε ήταν αυτή που είχε πάρει τη νίκη με 79-77.

Ένα ματς στο οποίο κορυφαίος για τα «καναρίνια» ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος είχε 15 πόντους (3/5 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ, με τον διεθνή σέντερ να αγωνίζεται πλέον στη Μονακό. Για τον Ολυμπιακό σε εξαιρετική βραδιά είχε βρεθεί ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος είχε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Στην Τουρκία για τα «εγκαίνια»: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε κόβει... κορδέλα στην Euroleague
EUROLEAGUE

08:39 - 04.10.2024

Στην Τουρκία για τα «εγκαίνια»: Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Φενέρμπαχτσε κόβει... κορδέλα στην Euroleague

Η έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων βρίσκει τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου το βράδυ της Παρασκευής (4/10, 20:30, NovaSports Prime) θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε για την πρεμιέρα της Euroleague.

Προφανώς στόχος του Ολυμπιακού είναι να ξεκινήσει τη σεζόν με ένα μεγάλο διπλό, προτού πάει στην έδρα του για να παίξει με τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Εννοείται ότι από τη στιγμή που μιλάμε με δύο ομάδες που έχουν τόσα νέα πρόσωπα (ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει να διαχειριστεί και τραυματισμούς) σίγουρα δεν θα τις δούμε να παίζουν στο peak τους.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς στην Τουρκία τους Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Κίναν Έβανς και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Sportal Euroleague Show με τον Δημήτρη Ιτούδη για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρ