Τι έκανε στην πρώτη και στην τελευταία διαβολοβδομάδα της περσινής σεζόν ο Ολυμπιακός

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

© InTime

Τι έκανε στην πρώτη και στην τελευταία διαβολοβδομάδα της περσινής σεζόν ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:00 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 14.10.2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν στη Euroleague

Η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, έμελλε να γίνει στο Φάληρο. Για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχθηκε τη Ζαλγκίρις Κάουνας και με μπροστάρηδες τους Σάσα Βεζένκοφ και Εβάν Φουρνιέ, έφτασε στη νίκη με 74-68.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν, όπου έχει να δώσει ένα παιχνίδι εντός έδρας και ένα εκτός. Η αρχή γίνεται την Τρίτη (15/10, 21:15) κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Κώστας Παπανικολάου μίλησαν ενόψει αυτού αγώνα.

Μπαρτζώκας: «Δεν θα παίζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια - Θα γίνεται rotation με βάση τους αριθμούς»
EUROLEAGUE

14:17 - 14.10.2024

Μπαρτζώκας: «Δεν θα παίζουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα παιχνίδια - Θα γίνεται rotation με βάση τους αριθμούς»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15) μίλησε για τη δυσκολία του προγράμματος της EuroLeague και για τη χημεία που χρειάζεται η ομάδα του.

Μετά από το παιχνίδι κόντρα στην ιταλική ομάδα, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (18/10, 20:30). Δεύτερο ματς στη γειτονική χώρα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι την πρώτη αγωνιστική είχαν γνωρίσει την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Τι είχε κάνει ο Ολυμπιακός στην περσινή πρώτη και τελευταία διαβολοβδομάδα

Ο Ολυμπιακός είχε παίξει πέρσι στην πρώτη διαβολοβδομάδα, πάλι για την τρίτη και τέταρτη αγωνιστική. Το ιδιαίτερο είναι ότι και τη σεζόν 2023-2024, ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, όμως η έδρα ήταν διαφορετική. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν γνωρίσει την ήττα στην Ιταλία με 65-53, όπου για την ελληνική ομάδα είχε ξεχωρίσει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Το δεύτερο παιχνίδι της περσινής διαβολοβδομάδας, είχε γίνει στο Φάληρο, όπου σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Παρτιζάν με 98-94, με MVP τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη ο οποίος είχε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στην τελευταία διαβολοβδομάδα της σεζόν, είχε δώσει το πρώτο ματς στην Πόλη κόντρα στην Αναντολού Εφές, όπου ο Ολυμπιακός είχε γνωρίσει την ήττα με 85-72 για την 30η αγωνιστική. Για την 31η, είχε υποδεχθεί τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ και είχε πάρει άνετα τη νίκη με 80-64 επί της Βιλερμπάν, με κορυφαίο τον Άλεκ Πίτερς με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.