Τι έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του εντός έδρας ματς για τη Euroleague την περσινή σεζόν

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα

i

© InTime

Τι έκανε ο Ολυμπιακός στο πρώτο του εντός έδρας ματς για τη Euroleague την περσινή σεζόν

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:24 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 11.10.2024

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό του παιχνίδι και θέλει να... αποφύγει το περσινό.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε ενόψει της 2ης αγωνιστικής στη Euroleague. Ένα παιχνίδι το οποίο θα είναι και το πρώτο της σεζόν για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μιας και υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας, μία βδομάδα μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως και πέρσι, οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν το πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι για την Ευρωλίγκα τη δεύτερη αγωνιστική. Προφανώς όμως, θέλουν να... αποφύγουν τα όσα έγιναν πέρσι, μιας και το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδανικό. Ο Ολυμπιακός, είχε υποσχεθεί για τη δεύτερη αγωνιστική της σεζόν 2023-2024 την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν πάρει τη νίκη με 77-68, σε ένα παιχνίδι που μπροστάρης ήταν ο Νίκολα Λαπροβίτολα. Ο Αργεντινός γκαρντ είχε 17 πόντους και 7 ασίστ. Από πλευράς Ολυμπιακού, είχε ξεχωρίσει ο Τόμας Ουόκαπ με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Σίγουρα ένα παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, δεν είναι το ίδιο με ένα κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο το ρόστερ του Ολυμπιακού έχει πολλές αλλαγές και χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει η ομάδα να είναι έτοιμη. Εννοείται το κατάμεστο ΣΕΦ, μπορεί να παίξει ρόλο και να βοηθήσει την ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.