Τίμησε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη και του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Ολυμπιακός

Τίμησε τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη και του Παύλου Γιαννακόπουλου ο Ολυμπιακός

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, με μια συμβολική κίνηση, τίμησαν τη μνήμη του Πάρη Δερμάνη πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket league απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:15), ενώ το ίδιο έπραξαν οι Χρήστος Μπαφές και Νίκος Λεπενιώτης, οι οποίοι τίμησαν με τη σειρά τους τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Πάρης Δερμάνης έφυγε από τη ζωή στα 60 του χρόνια, με τον χαμό του επί σειρά ετών φροντιστή του Παναθηναϊκού να βυθίζει σε θλίψη την οικογένεια των Πρασίνων και όχι μόνο.

Μετά την είδηση του θανάτου του Πάρη Δερμάνη, πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ολυμπιακός, είχαν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλειπόντος, ενώ οι παίκτες των Ερυθρόλευκων τίμησαν τη μνήμη του πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket League στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Ολυμπιακού, μπαίνοντας στο παρκέ για την προθέρμανση, πήγαν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και άφησαν ο καθένας λουλούδια για τον Πάρη Δερμάνη.

Η εν λόγω κίνηση έφερε και χειροκροτήματα από μερίδα των φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ πριν από την αναμέτρηση να σημειωθεί πως θα έχουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πάρη Δερμάνη. Λίγο μετά το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος άφησε κι εκείνος λουλούδια μετά την καθιερωμένη χειραψία με τον Εργκίν Αταμάν.

Από την άλλη, μια συμβολική και όμορφη κίνηση έκαναν και οι παράγοντες του Ολυμπιακού, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές, οι οποίοι, με αφορμή τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλος, άφησαν λουλούδια στη θέση που καθόταν ο εμβληματικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα «επίσημα».