Επίσημο: Ο Καλαβρός αποχώρησε για να αναλάβει τον Γιάννη στο Μιλγουόκι!

Μάικ Καλαβρός

i

© Olympiacos BC

Επίσημο: Ο Καλαβρός αποχώρησε για να αναλάβει τον Γιάννη στο Μιλγουόκι!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:08 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 30.08.2024

Ο Μάικ Καλαβρός αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, καθώς θα αναλάβει την εκγύμναση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να αποχαιρετά τον έμπειρο κόουτς.

Ο Μάικ Καλαβρός ετοιμάζεται για… άλλες πολιτείες, με τον έμπειρο γυμναστή να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό με προορισμό το Μιλγουόκι.

Εκεί, ο Μάικ Καλαβρός θα αναλάβει την εκγύμναση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση του Έλληνα σταρ να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να αναλάβει προσωπικά την ατομική βελτίωση των δύο διεθνών.

Ο Ολυμπιακός από πλευράς του, αποχαιρέτησε τον Μάικ Καλαβρό, με τους Ερυθρόλευκους να τον ευχαριστούν για την προσφορά του στον σύλλογο του Πειραιά τα τελευταία 6 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Μάικ Καλαβρό:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Μιχάλη Καλαβρό για την προσφορά του στον Σύλλογο από το 2018. Η συνεισφορά του στην επίτευξη των στόχων μας ήταν σημαντική.

Καλή συνέχεια Μάικ!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!