Ένδεκα ερυθρόλευκες ρίγες για τα ένδεκα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό (vid)

Ένδεκα ερυθρόλευκες ρίγες για τα ένδεκα χρόνια του Σπανούλη στον Ολυμπιακό (vid)

Sportal newsroom 15:41 - 18.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός αφηγήθηκε -με ένα όμορφο βίντεο- την ιστορία πίσω από την ιστορική και επετειακή εμφάνιση της ομάδας που φορέθηκε την Night of the Legent και είχε τόσες ρίγες όσες και σεζόν του Βασίλη Σπανούλη στην ομάδα του Πειραιά.

H φουστανέλα του τσολιά έχει 400 πιέτες, όσα και τα χρόνια της τουρκοκρατίας. Η φανέλα του Ολυμπιακού που φορέθηκε από τους παίκτες της ομάδας στη The Night of the Legend και το παιχνίδι κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο είχε 11 ρίγες. Όσες και οι σεζόν του Βασίλη Σπανούλη με την ομάδα του Πειραιά. 

Η ιστορική βραδιά έχει τελειώσει, αλλά οι μνήμες που έχει δημιουργήσει στον κόσμο του μπάσκετ ο νυν κόουτς του Περιστερίου δεν τελειώνουν ποτέ, ούτε ξεχνιούνται. Μάλιστα, προστίθενται και νέες λεπτομέρειες από το event του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας που συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμο, εκλεκτούς καλεσμένους και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φροντίσει την κάθε λεπτομέρεια αναλυτικά. Και οι 11 ρίγες ήταν μία μικρή πινελιά, αλλά με μεγάλη ουσία και πολύ... νόημα! 

Απίθανη δήλωση του Βατούτιν για Σπανούλη στο Sportal: «Θα τον πάρω στην ΤΣΣΚΑ» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:06 - 18.09.2023

Απίθανη δήλωση του Βατούτιν για Σπανούλη στο Sportal: «Θα τον πάρω στην ΤΣΣΚΑ» (vid)

Τη βραδιά που ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό, στη γιορτή έλαβε μέρος και πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του sportal και αναφέρθηκε σε μία μελλοντική πιθανότητα: «Να πάρουμε στην ομάδα μας τον Μπίλι για προπονητή».

Μάλιστα, η ΚΑΕ δημιούργησε ένα πολύ όμορφο βίντεο για να εξηγήσει και την ιστορία πίσω από την ιστορική και επετειακή φανέλα, που μάλλον μοιάζει σαν ένα ρούχο υψηλής αθλητική ραπτικής, παρά μία απλή εμφάνιση ομάδας. 

Tags: