Το τρομερό βίντεο του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια ιστορίας και τις επετειακές φανέλες (pic, vids)

Το τρομερό βίντεο του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια ιστορίας και τις επετειακές φανέλες (pic, vids)

Sportal newsroom 11:40 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 17.09.2024

Με τον τρόπο του και μέσω κοινωνικών δικτύων ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για τη νέα φανέλα που βρίσκεται υπό... ραφή και θα είναι αφιερωμένη στην συμπλήρωση ενός αιώνα από την ίδρυση των «ερυθρολεύκων».

Η σεζόν που θα αρχίσει σύντομα πέραν από φιλόδοξη για τον Ολυμπιακό θα είναι και σημαδιακή. Διότι, κατά τη διάρκειά της θα συμπληρωθούν 100 χρόνια ιστορίας. Η ομάδα ιδρύθηκε στις 10 Μαρτίου 1925, οπότε ετοιμάζεται για... υπεραιωνόβια ζωή.

Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής στιγμής λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» ετοίμασαν την επετειακή τους φανέλα και μάλιστα την παρουσίασαν με ένα εντυπωσιακό βίντεο. Όλα ξεκινούν με ένα θεατρικό σκετς, όπου ο παππούς συζητά με το εγγόνι του, υπό το φόντο του Λιμανιού του Πειραιά.

«Παππού, τι εννοούμε ότι η φανέλα είναι πολύ βαριά;», λέει ο μικρός και η απάντηση; Ξεκάθαρη: «Αυτή η φανέλα παιδί μου, έχει το βάρος του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στην Ευρώπη, που συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του».

Και η ιστορία συνεχίζεται με τον παππού να διδάσκει και εφήβους για τον δαφνοστεφανομένο... συνομίλικό τους που βρίσκεται στο λογότυπο του Ολυμπιακού. Παρέθεσε τις διακρίσεις αυτή της ομάδας «τα 14 πρωταθλήματα, τα 12 κύπελλα, τα 3 ευρωπαϊκά τρόπαια, ακόμα και το ένα διηπειρωτικό» και συνέχισε λέγοντας: «Τα πιο έντονα συναισθήματα της ζωής μας, αυτοί για τους οποίους ο Πειραιάς αποτελεί το κέντρο της γης. Αυτοί που ο Ολυμπιακός σημαίνει τα πάντα. Αυτοί που έφυγαν από την ζωή, μα είναι πάντα εδώ, μαζί μας, Δίπλα μας. Όλα αυτά περικλείονται σε αυτή την φανέλα. Τι λες λοιπόν, είναι τελικά τόσο βαριά αυτή η φανέλα όσο λένε;».

Κι όταν ο πιτσισικάς άκουσε όλα αυτά με προσοχή, κατέληξε: «Παππού, χρόνια πολλά στην μεγάλη μας αγάπη, την Ολυμπιακάρα μας».

Στο τέλος του βίντεο γίνονται και τα... αποκαλυπτήρια! Ο Σάσα Βεζένκοφ, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Εβάν Φουρνιέ φόρεσαν τις νέες ιστορικές φανέλες σε τρεις διαφορετικές χρωματικές εκδοχές, με τον Γάλλο να προβάρει την... πρωτοποριακή χρυσή εκδοχή.