Το «ερυθρόλευκο» reunion με Έβανς, Μπραζντέικις και Μήτρου-Λονγκ

Μπραζντέικις και Γουίλιαμς-Γκος

i

Zalgiris BC

Το «ερυθρόλευκο» reunion με Έβανς, Μπραζντέικις και Μήτρου-Λονγκ

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:45 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 11.10.2024

Reunion ανάμεσα σε παίκτες του Ολυμπιακού και της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Επιστροφή στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» στο Φάληρο, θα είναι για τη Euroleague, καθώς για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Ένα ματς το οποίο όλοι οι φίλοι της ομάδας, περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Το παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις είναι κάτι σαν... reunion για αρκετούς παίκτες, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα των δύο ομάδων. Οι Μήτρου-Λονγκ, Τόμας Ουόκαπ και Κίναν Έβανς που βρίσκονται στον Ολυμπιακό, είχαν έρθει από τη Ζαλγκίρις. Από την άλλη στην ομάδα του Κάουνας παίζει ο Ίγκνας Μπραζντέικις, ο οποίος πέρσι φορούσε τα «ερυθρόλευκα».

Ανάμεσά τους και παλιοί συμπαίκτες τους, με τους οποίους είχαν πολύ καλή σχέση. Η κάμερα της Ζαλγκίρις ήταν εκεί και τα πλάνα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά.

Το ιδιαίτερο ήταν πάντως και με τον Κίναν Έβανς, ο οποίος είχε τελείως διαφορετικό κούρεμα όσο ήταν κάτοικος Λιθουανίας. Προφανώς ο ίδιος ρωτήθηκε για την αλλαγή αυτή και είπε ότι ήθελε μια ανανέωση και πως αφήνει πλέον τον Φρανσίσκο να έχει αυτό το ιδιαίτερο λουκ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχασε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας, ενώ η Ζαλγκίρις κέρδισε στην έδρα της την Μπαρτσελόνα.