«Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα»: Η ατάκα του Παπανικολάου στο quiz του Ολυμπιακού με την Stoiximan GBL (vid)
i

© PrtScr

«Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα»: Η ατάκα του Παπανικολάου στο quiz του Ολυμπιακού με την Stoiximan GBL (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 14:47 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 07.10.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ συμμετείχαν σε ένα quiz της Stoiximan GBL σχετικά με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του στην Τουρκία από τη Φενέρμπαχτσε για την 1η αγωνιστική της Euroleague, φιλοξενείται από το Λαύριο για την πρεμιέρα της Stoiximan GBL (07/10, 20:15).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα και να γυρίσουν τον διακόπτη ενόψει και της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ.

Ενόψει, λοιπόν, του αγώνα με το Λαύριο, η Stoiximan GBL δημοσίευσε ένα βίντεο με κουίζ για τον Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου, όπου οι δύο παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις για τον Ολυμπιακό και την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ποιον παίκτη θα προσπεράσει ο Κώστας Παπανικολάου που χρειάζεται 4 κλεψίματα για να βρεθεί στην κορυφή; Πόσες εκτός έδρας νίκες μέτρησε πέρυσι ο Ολυμπιακός; Στην πρώτη τους κοινή θητεία πόσους τίτλους κατέκτησαν μαζί; Ποιος είχε ευστοχήσει σε περισσότερα τρίποντα τη σεζόν 2022-23; Είναι οι ερωτήσεις του κουίζ που τέθηκαν στους συμπαίκτες με το τελικό σκορ να δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να... κόψει από τη δωδεκάδα της ομάδας τον Σακίλ ΜακΚίσικ για την αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με το Λαύριο.