Ήταν ο... ορισμός του πέναλτι! Ο Μιχάλης Λούντζης ανατράπηκε εντός αποδυτηρίων και η φάση εξετάστηκε στο VAR (vid)

Ήταν ο... ορισμός του πέναλτι! Ο Μιχάλης Λούντζης ανατράπηκε εντός αποδυτηρίων και η φάση εξετάστηκε στο VAR (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:52 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Το διασκεδαστικό βίντεο από την παρακάμερα του Ολυμπιακού στα Άνω Λιόσια, τη μέρα που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν την ΑΕΚ στα Playoffs και ο Μιχάλης Λούντζης... κέρδισε πέναλτι πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας!

Μία γλυκιά «καλημέρα» είναι πάντα ιδανική πρόταση για να ξεκινήσει κανείς την Κυριακή του. Ο Ολυμπιακός όμως, προτίμησε αντί για συναίσθημα να προσφέρει γέλιο, στοιχείο επίσης κομβικό για μία ευχάριστη διαδρομή.

Λίγο πριν μεσημεριάσει για τα καλά, οι «ερυθρόλευκοι» δημοσίευσαν το... χρωστούμενο βίντεο από όσα κατέγραψε η παρακάμερα της ομάδας στα Άνω Λιόσια. Τη μέρα του Game 2 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ που ολοκληρώθηκε με νίκη και πρόκριση για τους Πειραιώτες.

Μόνο που πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στους διαδρόμους του κλειστού γυμναστηρίου αποκαλύφθηκε η κομβική φάση της αναμέτρησης. Τότε που ο Μιχάλης Λούντζης πήρε φόρα για να πέσει με δύναμη πάνω στους συμπαίκτες του, στο καθιερωμένο «ντου» πριν από το τζάμπολ, αλλά τελικά βρέθηκε να ανατρέπεται και να πέφτει στο έδαφος.

Στη Ρόδο το Περιστέρι για το Game 2 με τον Κολοσσό και για την πρόκριση
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:37 - 19.05.2024

Στη Ρόδο το Περιστέρι για το Game 2 με τον Κολοσσό και για την πρόκριση

Ο Κολοσσός φιλοξενεί το Περιστέρι (19/5, 17:15, ΕΡΤ), που ψάχνει την δεύτερη νίκη στη σειρά και ταυτόχρονα την πρόκριση που οδηγεί στον ημιτελικό της Stoiximan Basket League και σε μία κόντρα με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός ζήτησε -με τον τρόπο του και με διάθεση για χιούμορ- να εξεταστεί η φάση στο VAR για να αποδειχθεί πως δεν έκανε θέατρο και ήταν «ο ορισμός του πέναλτι». Βέβαια παρομοίασε την προσπάθεια του Λούντζη σαν «να τρέχεις στην παραλία για να προλάβεις την τελευταία κενή ξαπλώστρα». Και λίγο πριν τα καταφέρεις «στο 90΄ την χάνεις από... ανατροπή»!