To ενωτικό μήνυμα του Μπαφέ για την επιστροφή του Βεζένκοφ!
i

© intime

To ενωτικό μήνυμα του Μπαφέ για την επιστροφή του Βεζένκοφ!

Sportal newsroom 10:53 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 25.07.2024

Το πρώτο μήνυμα του αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακου, Χρήστου Μπαφέ, μετά την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται (εδώ και λίγες ώρες) ξανά στο δυναμικό του Ολυμπιακού και ο ενθουσιασμός της επιστροφής του είναι μεγάλος. Άλλωστε, πάνω στον Βούλγαρο φόργουορντ, ο οποίος μετά από μία σεζόν εγκατέλειψε το NBA για να επιστρέψει εκεί που νοιώθει πως ανήκει ψυχή τε και σώματι, είχε εξ αρχής στηθεί ολόκληρος ο σχεδιασμός της νέα αγωνιστικής χρονιάς.

Κι αφού η μεταγραφή αποστολή εξετελέσθη, πλέον χρειάζονται να τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ για μια φιλόδοξη και αποτελεσματική σεζόν. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι και η ενότητα στις τάξεις των «ερυθρολεύκων». Χαρακτηριστικό της γενικότερης φύσης του οργανισμού, κάτι που ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Χρήστος Μπαφές, θέλησε να... θυμίσει -με τον τρόπο του- στην πρώτη ανάρτησή του μετά τα νέα για τον Βεζένκοφ.

Κάλεσμα της Θύρας 7 για τον Βεζενκοφ - Η ώρα συνάντησης στο ΣΕΦ
EUROLEAGUE

10:27 - 25.07.2024

Κάλεσμα της Θύρας 7 για τον Βεζενκοφ - Η ώρα συνάντησης στο ΣΕΦ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού με τον ενθουσιασμό που δημιούργησε η μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ ενημέρωσαν μέσω κοινωνικών δικτύων για τα ραντεβού τους στο ΣΕΦ, με σκοπό να υποδεχθούν τον Βούλγαρο σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Στις 14:30 το ραντεβού των φιλάθλων, στις 15:00 η συνέντευξη Τύπου.

«Γι' αυτά που έρχονται... Όλοι μαζί...», έγραψε ο Μπαφές στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα X (τέως twitter) συνδυάζοντας την αισιοδοξία με την ενότητα! Και σερβίροντας την σκέψη του, αναδημοσιεύοντας και το εντυπωσιακό βίντεο που δημιούργησε ο Ολυμπιακός για τον (εντός του αγωνιστικού χώρου) ηγέτη του.