Το πρώτο... ερυθρόλευκο μήνυμα του Λούκα Βιλντόζα (pic)

Λούκα Βιλντόζα

Το πρώτο... ερυθρόλευκο μήνυμα του Λούκα Βιλντόζα (pic)

Sportal newsroom 21:17 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 02.07.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Αργεντινό γκαρντ να μπαίνει ήδη στο κλίμα της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν είναι ο Λούκα Βιλντόζα. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα τα επόμενα δύο χρόνια, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια κίνηση που ήθελε ο Έλληνας προπονητής, προκειμένου να δυναμώσει το ήδη υπάρχον υλικό.

Ο Βιλντόζα έρχεται από μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, που όμως κατάφερε να κατακτήσει δύο τίτλους, την Euroleague, αλλά και το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League. Αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν, με τον ίδιο να έχει νέες προκλήσεις στον ορίζοντα με την ομάδα του Πειραιά.

Μάλιστα δεν έχασε καθολου χρόνο και πλέον κινείται ήδη ως παίκτης του Ολυμπιακού. Λίγο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους Κυπελλούχους Ελλάδας, έστειλε και το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της ομάδας του Πειραιά.

Για την ακρίβεια, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Βιλντόζα έκανε post την ανακοίνωση των Πειραιωτών, με το προφίλ του να αποκτά πλέον... κόκκινο χρώμα, ελέω της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.