Η φιέστα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μέσα από την κάμερα του Sportal

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:05 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:30 - 14.08.2024

Το Sportal βρέθηκε στα αποδυτήρια του ΣΕΦ και σας μετέφερε ζωντανά το... γλέντι των παικτών του Ολυμπιακού μετά την φιέστα.

Η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, όμως η βραδιά στο ΣΕΦ δεν τελείωσε εκεί! 

Τo Sportal λοιπόν βρέθηκε στο ΣΕΦ και σας μετέφερε ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν, ενώ τα αποδυτήρια δεν... έλειψαν από το πρόγραμμα! 

Το  Live του Sportal: 

Πρώτος μίλησε στην κάμερα του Sportal ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον σταρ του Ολυμπιακού να έχει αρκετά να πει. 

«Είναι πολύ σημαντικό. Είναι ο πιο σημαντικός τίτλος και ο βασικός μας στόχος. Η σεζόν τελείωσε ιδανικά. Όταν ερχόμουν πριν 5 χρόνια δεν περίμενα πως θα γίνω σύνθημα. Ο κόσμος θέλει να μείνω και μου το δείχνει. Τους ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να πάρω εμβρασμό την απόφαση. Υπομονή, όπως σε όλη μου την καριέρα. Μέχρι το ντραφτ δεν μπορείς να μιλήσεις οπότε μέχρι τις 22 του μήνα δεν ξέρω ούτε εγώ, μετά θα περιμένουμε την προσφορά. Θα ακούσω όλες τις πλευρές και θα πάρω την απόφαση. Μέχρι να αποσυρθώ θέλω να σηκώσω μια Ευρωλίγκα», ήταν κάποια από τα λόγια του Σάσα Βεζένκοφ στην κάμερα του Sportal.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ από πλευράς του τόνισε, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Είναι απίστευτο. Σερί νταμπλ και ελπίζουμε να συνεχίσουμε το σερί. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις την επόμενη σεζόν για την Ευρωλίγκα και θα είμαστε έτοιμοι. Όλοι είναι έτοιμοι να πάνε σπίτι. Αρκετά κλάψαμε για την Ευρωλίγκα. Είμαι έτοιμος. Θα δω πώς έκαναν σερί επιτυχίες οι Ουόριορς. Θα δούμε την ομάδα που θα δημιουργηθεί και θα δούμε. Αγαπώ τους οπαδούς. Δεν θέλω καν να πάω σπίτι. Είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν. Θα αφήσω την Εθνική στον Τόμας Ουόκαπ. Θα ήθελα να πάρω την ελληνική υπηκοότητα, αλλά θα αφήσω τον Ουόκαπ να κάνει το κομμάτι του».

Ο Άλεκ Πίτερς τόνισε πως: «Στο τέταρτο ματς παίξαμε όλοι καλά. Είχα την ευκαιρία να κάνω το καλό μουθ παιχνίδι. Θα ήθελα να τελειώσει το ματς γιατί ένοιωθα πολύ καλά. Ο ρόλος μου πίσω από τον Σάσα ήθελε εμπειρία. Τα πρώτα μου χρόνια δεν θα μπορούσα. Θέλω να πιστευω πως τον ζόρισα στις προπονήσεις. Θέλω να είμαι εκείνος που σπρώχνει τους παίκτες να γίνονται καλύτεροι. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Λάτρεψα αυτή τη σεζόν και αυτή η ομάδα είναι ιδιαίτερη».

Ο Τζορτζ Πάπας δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και μεταξύ άλλων δήλωσε στο Sportal ότι: «Θέλω κι άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα επέλεγα ό,τι και να γίνει τον Ολυμπιακό. Δεν περίμενα να ζήσω όλα αυτά με τον Ολυμπιακό. Του χρόνου θέλω να μάθω περισσότερα ελληνικά. Θα μπορέσω στο μέλλον να μάθω ελληνικά και να μιλάω μόνο αυτά»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για την αγάπη που πήρε και τόνισε ότι του χρόνου η… αγέλη των σκύλων θα είναι ακόμα πιο πεινασμένη. 

«Τα σκυλιά έφαγαν, θα ξεκουραστούν, αλλά του χρόνου θα είναι ακόμα πιο πεινασμένα. Δεν περίμενα να πάρω τόση αγάπη. Δεν είναι θέμα προσοχής. Έχει να κάνει με την αγάπη. Στην Εθνική θα μιλάω… άπταιστα ελληνικά». 

Ο Μιχάλης Λούντζης, πάντα με το χαμόγελο, δήλωσε πως: 

«Πολύ χαρούμενοι. Ήταν μια τρομερή ατμόσφαιρα στη φιέστα και χαιρόμαστε που γιορτάσαμε και αυτό το πρωτάθλημα μαζί τους. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα που ήμουν πενταδάτος. Δεν υπήρχε  περιθώριο να μην είμαστε έτοιμοι. Ήταν τελικοί και έδωσα κάθε φορά τον καλύτερό μου εαυτό. Ξέραμε πως θα γράφαμε ιστορία και αυτή η επιτυχία του Ολυμπιακού το κάνει ακόμα πιο γλυκό. Πώς να μην είσαι έτοιμος; Με όλα αυτά γλυκαίνεσαι. Το κεφάλi κάτω, βελτίωση και τη νέα σεζόν ακόμα πιο διψασμένοι. Ο Ουόκαπ θα μου κάνει τη ζωή δύσκολη και στην Εθνική. Και στις προπονήσεις τα κάνει αυτά. Είναι τρομερό παιδί και χαίρομαι να μοιράζομαι το γήπεδο. Θα βοηθήσει πολύ την Εθνική και ανυπομονώ να τον δω εκεί».