Το Sportal δημιούργησε το νέο «ερυθρόλευκο» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (pic)

Το Sportal δημιούργησε το νέο «ερυθρόλευκο» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (pic)

Sportal newsroom 15:07 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 14.08.2024

O Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του το ΣΕΦ και το Sportal σας βάζει σε κλίμα... ερυθρόλευκου φαληρικού σταδίου!

To βράδυ του Σαββάτου στην φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας ο εκ των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, έριξε... βόμβα μεγατόνων για το μέλλον της ομάδας.

Ένα θέμα που ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετά χρόνια τον οργανισμό του Ολυμπιακού πλεον ετοιμάζεται να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να περάσει στα χέρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για να «χτίσουν» οι Πειραιώτες το δικό τους σπίτι για τα επόμενα πολλά χρόνια.

«Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ σήμερα. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Να σπάσουμε το ρεκόρ στα sold out τη νέα σεζόν. Γράφουμε ιστορία μαζί. Είναι μοναδικές οι στιγμές που ζούμε. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Είναι καιρός, ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό σπίτι. Ο Ολυμπιακός αποκτά το δικό του γήπεδο, το ΣΕΦ», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της φιέστας γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.

Το θέμα του γηπέδου άλλωστε απασχολούσε (και απασχολεί) τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετά χρόνια και η εξέλιξη αυτή φέρνει νέα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Γι αυτό και εμείς στο Sportal φροντίσαμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση «ερυθρόλευκο ΣΕΦ».

Στις σελίδες του site στα social media μπορείτε να δείτε μια πρώτη εικόνα από τη νέα όψη του Φαληρικού σταδίου, που αναμένεται να είναι πιο... ερυθρόλευκο από ποτέ, για χάρη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω...