Euroleague για Βεζένκοφ: «Ωχ, επέστρεψε έτοιμος»

Σάσα Βεζένκοφ

i

© Intime

Euroleague για Βεζένκοφ: «Ωχ, επέστρεψε έτοιμος»

Ευτυχία Οικονομίδου 16:58 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 20.09.2024

Μία διαφορετική... μονομαχία πρόβαλε η Euroleague με έναν εμφύλιο στον Ολυμπιακό ανάμεσα στον Σάσα Βεζένκοφ και τον Κώστα Παπανικολάου με την κατάσταση του Βούλγαρου φόργουορντ να προκαλεί «τρόμο».

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέστρεψε στον Ολυμπιακό, επέστρεψε σπίτι του και δείχνει να είναι πιο έτοιμος από ποτέ να συνεχίσει στην Euroleague από το σημείο εκείνο που αποχώρησε όταν θέλησε να κυνηγήσει το όνειρό του στο NBA.

Με τις Media Day των ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη, οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές στιγμές ανάμεσα στους αγαπημένους τους παίκτες.

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:36 - 18.09.2024

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για τους στόχους του συλλόγου, αλλά και την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Εξάλλου η σεζόν στην Euroleague αναμένεται απαιτητική και σίγουρα εντυπωσιακή, οπότε όταν υπάρχει λίγος χρόνος για παιχνίδι, όλοι θέλουν να τον εκμεταλλευτούν, όπως και συνέβη στη Media Day του Ολυμπιακού με τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να βάζουν «σκληρές» μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Το καμπανάκι χτύπησε για τον Σάσα Βεζένκοφ, που επέστρεψε «σπίτι» του μετά από μία χρονιά στους Σακραμέντο Κινγκς, με τον Ολυμπιακό να τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες και φυσικά για τον εμβληματικό αρχηγό των «ερυθρόλευκων» Κώστα Παπανικολάου, που πάντα κλέβει την παράσταση με το χιούμορ του.

🏀 Ο Εβάν Φουρνιέ στο Sportal: «Τρομερός προπονητής ο Μπαρτζώκας, έχει χάρισμα και δεν φοβάται»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:08 - 19.09.2024

🏀 Ο Εβάν Φουρνιέ στο Sportal: «Τρομερός προπονητής ο Μπαρτζώκας, έχει χάρισμα και δεν φοβάται»

Ο Εβάν Φουρνιέ φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού και μίλησε στο Sportal για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, έδωσε το παρασκήνιο της μεταγραφής του και εξήγησε την σχέση του με τον Μαρτίας Λεσόρ.

Έναν μίνι διαγωνισμό τους έθεσε, λοιπόν, η Euroleague με τον πρώτο που θα πετύχει τρία εύστοχα τρίποντα ανάμεσα στους δύο φίλους και συμπαίκτες να κερδίζει κι εκεί που όλοι νόμιζαν πως επρόκειτο για δύσκολη συνθήκη, ο Βούλγαρος φόργουορντ το έκανε να φανεί ευκολάκι.

Με τρία συνεχόμενα τρίποντα από την κορυφή, ο Βεζένκοφ «κατάπιε» τον αρχηγό της ομάδας του, που δεν είχε απάντηση σε καμία από τις... βόμβες του Σάσα με τη Euroleague να μην συγκρατεί τον ενθουσιασμό της μπροστά στην εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται ο Βούλγαρος φόργουορντ μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

«Ωχ επέστρεψε έτοιμος» αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Instagram προμηνύοντας πως ο Βεζένκοφ επέστρεψε για να κυριαρχήσει ξανά.

Δείτε το video: