Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και η προπόνηση στο γήπεδο της Εφές (video)

Ολυμπιακός

i

Olympiacos BC// Twitter

Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη και η προπόνηση στο γήπεδο της Εφές (video)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 16:38 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 18.10.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα βίντεο από το ταξίδι της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη και την προπόνηση στο νέο γήπεδο της Εφές.

Σε καλό μομέντουμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να έχουν τέσσερις σερί νίκες, εκ των οποίων οι δύο είναι για την Ευρωλίγκα, καθώς είχαν επικρατήσει της Ζαλγκίρις Κάουνας και της Αρμάνι Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις εκτός έδρας υποχρεώσεις και μετά την πρεμιέρα της διοργάνωσης στην Τουρκία, επιστρέφουν στη γειτονική χώρα για να αντιμετωπίσουν την Αναντολού Εφές.

Την Παρασκευή (18/10, 20:30) ο Ολυμπιακός παίζει στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της Εφές και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και να πάρει την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη στη Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετράει έξι διαδοχικές ήττες με γηπεδούχο την Εφές και θέλει να σταματήσει αυτό το αρνητικό σερί.

Για αυτή την αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Κίναν Έβανς. Αυτό σημαίνει ότι για το δεύτερο ματς της διαβολοβδομάδας, πάει στην Τουρκία με συνταγή... Αρμάνι Μιλάνο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο στα social media με πλάνα από το ταξίδι της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και από την προπόνηση στην έδρα της Εφές. Πολλά χαμόγελα και πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, κάτι το οποίο τη διακρίνει τα τελευταία χρόνια.