Τρέλα Φουρνιέ για Ολυμπιακό με την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram: «Σήμερα είναι αυτή η μέρα»

Έβαν Φουρνιέ

i

©imago

Τρέλα Φουρνιέ για Ολυμπιακό με την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram: «Σήμερα είναι αυτή η μέρα»

Δημήτρης Χούπης 21:54 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:01 - 02.09.2024

Ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Έβαν Φουρνιέ, κάτι που έδειξε με ένα ποστ στα social media.

Ο Ολυμπιακός πυροδότησε τη... βόμβα με την απόκτηση του Έβαν Φουρνιέ ως ελεύθερη μεταγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστή τη μεταγραφή του Γάλλου γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος θα υπογράψει για 2+1 χρόνια, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είναι λογικό στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού επικρατεί... πανικός με την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Από τη μεριά του και ο 31χρονος φάνηκε ενθουσιασμένος με τη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά, κάτι που φάνηκε από το πρώτο του ποστ στα socia media.

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο με το οποίο «χρυσώνει» τον Φουρνιέ!
EUROLEAGUE

18:39 - 02.09.2024

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο με το οποίο «χρυσώνει» τον Φουρνιέ!

Η εποχή που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εφάρμοζαν το «σεμνά και ταπεινά» στο μπάτζετ του Ολυμπιακού πέρασε ή τουλάχιστον τίθεται σε παύση… διαρκείας. Μετά την απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ, θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι η επισημοποίηση της συμφωνία με τον Εβάν Φουρνιέ και το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ θα είναι πλουσιοπάροχο.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος έκανε αναδημοσίευση το ποστ που είχε ανεβάσει πριν από δύο χρόνια, στο οποίο έλεγε ότι θα ερχόταν στον Ολυμπιακό αν επέστρεφε στην Ευρώπη, και στη λεζάντα έγραψε, «Αυτή η μέρα είναι σήμερα».

«Αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι μία κολασμένη ομάδα», ήταν τα λόγια του το 2022 χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!