O καλός, ο κακός και ο... αστείος: Οι παίκτες του Ολυμπιακού θυμούνται τι πραγματικά συνέβη μέχρι το Βερολίνο (vid)
i

printscreen

O καλός, ο κακός και ο... αστείος: Οι παίκτες του Ολυμπιακού θυμούνται τι πραγματικά συνέβη μέχρι το Βερολίνο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:37 - 18.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός σκέφτεται το Final Four της Euroleague, αλλά πριν πάει στο Βερολίνο οι παίκτες της ομάδας κλήθηκαν να αποκαλύψουν την καλύτερη, την χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της μέχρι τώρα ευρωπαϊκής πορείας...

Ο δρόμος για το Βερολίνο και το Final Four της Euroleague για τον Ολυμπιακό ήταν μακρύς, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. Δεν βρέθηκε απέναντι σε Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, συνάντησε όμως ισχυρούς αντιπάλους, σε μία πορεία στην κανονική περίοδο που του έδωσε την απευθείας πρόκριση στα Playoffs -εκεί όπου απέκλεισε με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα.

Όλες αυτές μέρες που πέρασαν κλήθηκαν να θυμηθούν οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» για να δημιουργηθεί με αυτόν τον τρόπο το πολύ όμορφο video με τις καλύτερες, τις χειρότερες και τις πιο αστείες στιγμές από τις δράσεις της ομάδας στη μέχρι τώρα διάρκεια του... ταξιδιού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με το μυαλό στο Βερολίνο, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θέλουν να... τελειώσουν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:19 - 18.05.2024

Με το μυαλό στο Βερολίνο, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θέλουν να... τελειώσουν την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ

O Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φιλοξενούνται στα Λιόσια και στη Θεσσαλονίκη, από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα και η επιθυμία τους είναι να κάνουν το 2-0 και να προκριθούν στον επόμενο γύρο των Playoffs της Stoiximan Basket League. Όλα αυτά, λίγες ώρες πριν μπουν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στο Final Four της Euroleague.

Μέσα από τις δηλώσεις και τις εκτιμήσεις των πρωταγωνιστών, οι καλές στιγμές είχαν να κάνουν κυρίως με τις μεγάλες νίκες, οι κακές με τους τραυματισμούς και οι αρκετές από τις αστείες με τον... Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Άλλωστε, σύμφωνα με τον Σακίλ ΜακΚίσικ εδώ και χρόνια αυτός είναι ο άνθρωπος που τον βοηθάει να χαμογελάει.

Επίσης, ο Αϊζέια Κάνααν αποκάλυψε μία χιουμοριστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον φροντιστή Δημήτρη Πασχόπουλο και πως αντέδρασε όταν μπήκε στο εντυπωσιακό και νεόδμητο γήπεδο της Βιλερμπάν στο Λυών.