Τότε αναχωρεί για Κωνσταντινούπολη η αποστολή του Ολυμπιακού

Τότε αναχωρεί για Κωνσταντινούπολη η αποστολή του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:36 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 02.10.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για το πρώτο της ευρωπαϊκό ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό του ταξίδι τη σεζόν 2024-2025. Μετά το 2/2 στο Stoiximan Σούπερ Καπ και την κατάκτηση του τροπαίου για τρίτη διαδοχική φορά, οι Πειραιώτες στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ευρωλίγκα, όπου ξεκινάνε τη φετινή τους «μάχη» από την Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Φενέρμπαχτσε (04/10, 20:30).

Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε πολύ το καλοκαίρι, κράτησε τον κορμό του και θέλει να φτάσει σε τέταρτο σερί Final Four, αλλά αυτή τη φορά, να πετύχει και τον μεγάλο στόχο, δηλαδή την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου.

Οι GMs της Euroleague ψήφισαν τον Βεζένκοφ ως την κορυφαία μεταγραφή της σεζόν σε δημοσκόπηση του Basket News
EUROLEAGUE

21:08 - 01.10.2024

Οι GMs της Euroleague ψήφισαν τον Βεζένκοφ ως την κορυφαία μεταγραφή της σεζόν σε δημοσκόπηση του Basket News

Σε δημοσκόπηση της ιστοσελίδας basketnews.com, στην οποία συμμετείχαν General Managers της Euroleague, ο Σάσα Βεζένκοφ ψηφίστηκε ως το κορυφαίο μεταγραφικό απόκτημα της σεζόν, ενώ η ελληνική παρουσία και στα υπόλοιπα ερωτήματα ήταν... αισθητή.

Το «ταξίδι» για το Final Four προφανώς είναι μεγάλο και πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η οχτάδα και κατά προτίμηση η πρώτη τετράδα, όπου θα δώσει και πλεονέκτημα έδρας, κάτι το οποίο προφανώς είναι πολύ σημαντικό, μιας και οι ομάδες είναι πολύ... σκληρές.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν προετοιμαστεί για την πρεμιέρα με τη Φενέρμπαχτσε και την Πέμπτη (03/10) θα βρεθεί η αποστολή της ομάδας στις 08:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου την ίδια μέρα θα προπονηθεί στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας.