Πότε αναχωρεί ο Ολυμπιακός για το φιλικό τουρνουά στην Κρήτη - Το κάλεσμα του Βεζένκοφ (vid)

Πότε αναχωρεί ο Ολυμπιακός για το φιλικό τουρνουά στην Κρήτη - Το κάλεσμα του Βεζένκοφ (vid)

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:57 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:12 - 12.09.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το φιλικό τουρνουά στην Κρήτη και ο Βεζένκοφ περιμένει τον κόσμο στο γήπεδο.

Με 2/2 νίκες έχει ξεκινήσει τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επικράτηση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη βραδιά που αποσύρθηκε η φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη, υποδέχθηκαν τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο κέρδισαν με 87-83 σε ένα κεκλεισμένο των θυρών ματς.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει τις προπονήσεις και έχει ως επόμενο στόχο το φιλικό τουρνουά «Aegean Omiros College International Basketball Tournament Crete» που διεξάγεται στην Κρήτη. Ευκαιρία για τον Έλληνα προπονητή να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα, ειδικά στη θέση «5», όπου έχει τον Μόουζες Ράιτ και σαν έξτρα λύση τον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Μιλουτίνοφ στα πιτς, ο Φαλ αργεί και ο Ράιτ μοιάζει έτοιμος για την ευκαιρία | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

20:05 - 11.09.2024

Ο Μιλουτίνοφ στα πιτς, ο Φαλ αργεί και ο Ράιτ μοιάζει έτοιμος για την ευκαιρία | Sportal EXPLAINER

Ο Μουσταφά Φαλ θέλει ακόμη χρόνο για την αποθεραπεία του, ο Μιλουτίνοφ όπως όλα δείχνουν χάνει τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν (4-6 εβδομάδες εκτός), αλλά ο Ράιτ έδειξε πολύ «ζεστός» στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και έτοιμος να σηκώσει το βάρος στη ερυθρόλευκη front line... Το Sportal αναλύει.

Ένα φιλικό τουρνουά που είναι επιπέδου... Euroleague, μιας και εκτός από τους Πειραιώτες, θα συμμετάσχουν οι Φενέρμπαχτσε, Βίρτους Μπολόνια και Ολίμπια Μιλάνο. Όπως έγινε γνωστό από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει την Παρασκευή (13/09) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 15:15 με προορισμό το Ηράκλειο.

Το Σάββατο (14/09) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 20:30 τη Βίρτους Μπολόνια, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 4. Ο Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, κρίνοντας από τα πρώτα δύο ματς της ομάδας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο, προκειμένου να πάνε στο γήπεδο για τα ματς.

Συγκεκριμένα ο Βούλγαρος φόργουορντ είπε: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Ηράκλειο και να συμμετάσχουμε για 4η φορά στο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete. Σας περιμένουμε όλους εκεί!». Μία μέρα νωρίτερα και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε αναφερθεί στο τουρνουά, λέγοντας: «Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο Ηράκλειο για 4η φορά στο AEGEAN OMIROS COLLEGE International Basketball Tournament Crete. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο. Να είστε εκεί!».

Αυτή θα είναι μία πρώτη ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού να δουν και από κοντά τον Εβάν Φουρνιέ να αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα». Υπενθυμίζουμε ότι ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ, έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ματς που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο, αλλά ούτε και τηλεοπτική κάλυψη.