Νέο σοκ στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ!
i

Νίκολα Μιλουτίνοφ / © IMAGO

Νέο σοκ στον Ολυμπιακό με Μιλουτίνοφ!

Παναγιώτης Ραμαντάνης 13:32 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:51 - 09.09.2024

Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να τραυματίζεται στην προπόνηση.

Ανησυχία για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να αποχωρεί από την προπόνηση του Ολυμπιακού. Ένας ακόμη... πονοκέφαλος για τη θέση των σέντερ, μιας και παραμένει εκτός και ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες την αποθεραπεία του.

Ο Μιλουτίνοφ είχε επιστέψει στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» μαζί με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, μετά τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Σέρβος σέντερ είχε ξεκινήσει προετοιμασία και είχε αγωνιστεί και ως βασικό «5αρι» στο φιλικό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στη μεγάλα βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη. Στην πιο πρόσφατη προπόνηση του Ολυμπιακού (09/09) ο Μιλουτίνοφ γύρισε τον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ.

O 29χρονος θα πάει για εξετάσεις προκειμένου να γίνει γνωστό το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Μεγάλο πρόβλημα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, μιας και οι δύο βασικοί του σέντερ (Μιλουτίνοφ - Φαλ) είναι εκτός.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα (10/09) και μετά ένα φιλικό τουρνούα στην Κρήτη. Το πρώτο επίσημο ματς είναι στις 28 Σεπτεμβρίου για το Σούπερ Καπ και εννοείται υπάρχει μεγάλη ανησυχία για το αν ο «Μίλου» θα προλάβει να είναι έτοιμος. Υπενθυμίζουμε ότι κρίνεται μετά από δύο ματς ένας τίτλος, ενώ στις 4 Οκτωβρίου έχουμε και το πρώτο «ερυθρόλευκο» τζάμπολ στη Euroleague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας.

Το απόλυτο Head-to-Head: Φουρνιέ vs Οσμάν από την καριέρα τους στο NBA
EUROLEAGUE

09:40 - 09.09.2024

Το απόλυτο Head-to-Head: Φουρνιέ vs Οσμάν από την καριέρα τους στο NBA

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός τάραξαν τα... νερά της EuroLeague με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ και του Τσεντί Οσμάν αντίστοιχα. Ποια είναι όμως τα head to head στατιστικά των δύο παικτών με τη μεγάλη καριέρα στο NBA;

Σε περίπτωση που ο Νίκολα έχει κάτι σοβαρό και δεν είναι έτοιμος μέχρι τα πρώτα επίσημα ματς, τότε ο coach Μπαρτζώκας θα κληθεί να χρησιμοποιήσει τον Μόουσες Ράιτ ως βασικό «5αρι», ενώ έξτρα λύση θα είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Παρά τις πολλές επιλογές που έχει στο ρόστερ του πλέον ο Ολυμπιακός, έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό θέμα στους σέντερ. Όλα θα ξεκαθαριστούν μετά τις εξετάσεις του Σέρβου ψηλού και το αν θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν απέφυγε τη ζημιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!