Και ο Βιτ Κρέιτσι στη λίστα του Ολυμπιακού

Βιτ Κρέιτσι - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Και ο Βιτ Κρέιτσι στη λίστα του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:01 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 11.07.2024

Ο Βιτ Κρέιτσι είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός από το NBA, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal.

Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο του μέλημα την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ και την αποδέσμευσή του από το  NBA. Παρόλα αυτά, όπως είπαμε, συνεχίζει να κοιτάζει την αγορά, ακόμη και αν αναμένεται να κάνει κίνηση για τον παίκτη στο «2» και «3» μετά το τέλος της υπόθεσης του Βούλγαρου σταρ.

Όπως έχουμε πει, ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά του NBA προκειμένου να βρει τον σκόρερ που ζητά, με ονόματα όπως ο Εβάν Φουρνιέ και Σβι Μιχάιλιουκ να έχουν ακουστεί, αλλά να απομακρύνονται. Παρόλα αυτά, οι επιλογές που μπορεί να βρει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, είναι πολλές.

Ο Λόνι Ουόκερ «ακούγεται» εδώ και καιρό, ενώ ένα νέο όνομα που έχει έρθει στην επιφάνεια είναι αυτό του Τζαβόντε Γκριν, παρότι δεν είναι ακριβώς ο παίκτης που (στην θεωρεία), θέλει ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και ο Βιτ Κρέιτσι.

Ο Τσέχος την περασμένη σεζόν έπαιξε στους Ατλάντα Χοκς, έχοντας 6.1 πόντους, με 41% στο τρίποντο, ενώ μάζευε 2.4 ριμπάουντ και μοίραζε 2.3 ασίστ.

Έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, είναι μόλις 24 ετών και επιλέχθηκε στο νούμερο 37 του ντραφτ το 2020.

Πέραν της Ατλάντα, έχει αγωνιστεί και στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι Χοκς έχουν αποκτήσει τους Ζακαρί Ρισασέ (νούμερ 1 του ντραφτ) και τον Νταϊσόν Ντάνιελς από τους Πέλικανς, δημιουργώντας έτσι… πολυκοσμία στα φτερά και αναγκάζοντας τον παίκτη, ο οποίος έχει υπογράψει 2 way συμβόλαιο, να κοιτάξει ολοένα και πιο πολύ την πόρτα της εξόδου.

Όπως και να έχει όμως, εξελίξεις στον Ολυμπιακό θα έχουμε μετά από το τέλος της υπόθεσης Βεζένκοφ, το οποίο φαίνεται πως θα κρατήσει μερικές ημέρες ακόμη.