Στα γραφεία της Arcadia o Σλούκας, σε εξέλιξη το κρίσιμο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους (vids)

Στα γραφεία της Arcadia o Σλούκας, σε εξέλιξη το κρίσιμο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:53 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 14.08.2024

Προ των πυλών το κρίσιμο ραντεβού του Κώστα Σλούκα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία των ισχυρών ανδρών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα καθορίσει το μέλλον του Έλληνα γκαρντ.

Τα πάντα για το μέλλον του Κώστα Σλούκα θα κριθούν το μεσημέρι της Δευτέρας (03/07) στα γραφεία της Arcadia. Ο Έλληνας πλέι μέικερ θα έχει συνάντηση κορυφής με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα γύρω από το μέλλον του 33χρονου πλέι μέικερ και θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφτασε στα γραφεία λίγο μετά τις 14.30 και ετοιμάζεται να συναντηθεί με τον ηγέτη του Ολυμπιακού προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Το κρίσιμο ραντεβού αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 16.00 στα γραφεία της Arcadia, στο οποίο θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης μέρας. Οι Πειραιώτες είδαν τον Σάσα Βεζένκοφ να αποχωρεί από την ομάδα, με προορισμό τους Σακραμέντο Κινγκς και πλέον έχουν ρίξει όλο το βάρος στην παραμονή του Έλληνα γκαρντ, ώστε να διατηρήσουν τον ηγέτη τους στο ρόστερ για μία ακόμα σεζόν.

Λίγη ώρα πριν από τις 16.00 έφτασε στα γραφεία της Arcadia o Κώστας Σλούκας, για το κρίσιμο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, ενώ λίγα λεπτά μετά έφτασε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Παναγιώτης Καπάζογλου, με το ραντεβού των δύο πλευρών να κρίνει πάρα πολλά για την επόμενη μέρα.