O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στην Κρήτη - Ποιοι δεν θα αγωνιστούν

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στην Κρήτη - Ποιοι δεν θα αγωνιστούν

Γιώργος Γαβριλάκης 08:56 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:00 - 14.09.2024

Για την πρώτη του αναμέτρηση στο Crete International Basketball Tournament είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός, που το βράδυ του Σαββάτου (14/9, 20:30, Cosmote Sport 4) θα βρεθεί απέναντι από την Βίρτους Μπολόνια. O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του.

Λίγο πριν η αποστολή του Ολυμπιακού μπει στο αεροπλάνο για την Κρήτη, στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα προστέθηκε ένα ακόμα μέλος της ομάδας. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει τεθεί εκτός δράσης (για τουλάχιστον μία εβδομάδα) λόγω της τενοντίτιδας που ταλαιπωρεί το γόνατό του. Ήδη οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουστάφα Φαλ ήταν δεδομένο πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν λόγω των δικών τους τραυματισμών, ομοίως φυσικά και ο Κίναν Έβανς, ο οποίος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα για επίσημο ματς από το νέο έτος.

Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου (14/9, 20:30, Cosmote Sports 4) στην πρεμιέρα του Crete International Basketball Tournament, οι «ερυθρόλευκοι» θα εμφανιστούν με σημαντικές απουσίες κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια, σε μία διοργάνωση που γίνεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων και στην οποία συμμετέχουν επίσης η Φενέρμπαχτσε με τη Μιλάνο.

Η δική τους αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη την ίδια μέρα δυόμιση ώρες νωρίτερα (18:00) και οι νικητές των δύο αναμετρήσεων θα συναντηθούν στον τελικός της Κυριακής (15/9, 20:30). Το ίδιο και οι χαμένοι που θα διεκδικήσουν την άτυπη τρίτη θέση (τζάμπολ στις 18:00).

Οι 13 που θα παίξουν για τον Ολυμπιακό στο τουρνουά της Κρήτης

🏀 Τόμας Ουόκαπ
🏀 Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος
🏀 Ναζ Μήτρου-Λονγκ
🏀 Τάιλερ Ντόρσεϊ
🏀 Λούκα Βιλντόσα
🏀 Εβάν Φουρνιέ
🏀 Κώστας Παπανικολάου
🏀 Γιαννούλης Λαρεντζάκης
🏀 Σάσα Βεζένκοβ
🏀 Άλεκ Πίτερς
🏀 Φιλίπ Πετρούσεβ
🏀 Μόουζες Ράιτ
Στέφανος Σπάρταλης