Ενδιαφέρεται για Ζούγρη ο Ολυμπιακός

Βαγγέλης Ζούγρης

i

Βαγγέλης Ζούγρης / © Intime

Ενδιαφέρεται για Ζούγρη ο Ολυμπιακός

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:07 - 15.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 15.07.2023

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Βαγγέλη Ζούγρη, χωρίς όμως να έχει κινηθεί ακόμα για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός, ως οφείλει ένας τοπ οργανισμός, κοιτάζει τους τοπ νεαρούς παίκτες της χώρας, με τον Βαγγέλη Ζούγρη να ξεχωρίζει. 

Ο σέντερ του Περιστερίου έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στο Πανευρωπαϊκό Νέων της Κρήτης, μετρώντας 14.6 πόντους, 11.2 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ, 2.4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 24 βαθμούς στην αξιολόγηση. Αυτά τα νούμερα τον καθιστούν 9ο σκόρερ του τουρνουά, 4ο κορυφαίο σε ποσοστό στα δίποντα (61.1%), κορυφαίο ριμπάουντερ, 3ο στα κλεψίματα και 2ο στην αξιολόγηση. Σίγουρα λοιπόν ο νεαρός σέντερ έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κοιτάζει με πολύ καλό μάτι την περίπτωσή του, καθώς μιλάμε για έναν νεαρό Έλληνα παίκτη με τρομερή προοπτική που δείχνει ικανός να ξεχωρίσει τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά, στην παρούσα φάση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, το ενδιαφέρον δεν έχει μετουσιωθεί και σε πρόταση.

Ζούγρης και Μπαζίνας Ζούγρης και Μπαζίνας / © FIBA

Ο Βαγγέλης Ζούγρης δεσμεύεται με συμβόλαιο, καθώς ανήκει στο Περιστέρι και η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, εάν φυσικά λάβει πρόταση από τον Ολυμπιακό, δεν θα αφήσει εύκολο το μεγάλο της project, καθώς τον πιστεύει πολύ και φέτος θέλει να τον ρίξει ακόμα πιο βαθιά στο παιχνίδι της Basket League.

Ο 18χρονος (κλείνει τα 19 στις 14 Οκτωβρίου) έχει ύψος 2.02, άνοιγμα χεριών (περίπου) 2.10 και αγωνίζεται στην θέση «5». Ξεχωρίζει για τα τρομερά του προσόντα, καθώς είναι δυνατός, γρήγορος, αλτικός και με καλά τελειώματα, ενώ διαθέτει και πολύ καλή αίσθηση του χώρου, πράγμα που τον βοηθά στις τοποθετήσεις. 

Όπως είπαμε λοιπόν, ο Ολυμπιακός τον κοιτάζει και μάλιστα με πολύ καλό μάτι, όμως δεν έχει κινηθεί ακόμα για την περίπτωσή του. Μην μας κάνει όμως εντύπωση να το κάνει μετά το τέλος του Πανευρωπαϊκού