Η καλημέρα του Ολυμπιακού με επική αντίδραση Φουρνιέ και...διαβολοβδομάδα

Εβάν Φουρνιέ

i

© InTime

Η καλημέρα του Ολυμπιακού με επική αντίδραση Φουρνιέ και...διαβολοβδομάδα

Λίγες ώρες μετά την νίκη επί της Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ήδη για τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη και παροτρύνει τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό του

Η ξεκούραση...δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Λίγες ώρες μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί την Ζαλγκίρις, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν ήδη την προσοχή τους στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Άρη, αλλά και την επικείμενη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις «παραστάσεις» του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τα δύο επόμενα παιχνίδια του να είναι εντός έδρας. Η αρχή θα γίνει αύριο (13/10 17:15) στο παιχνίδι με τον Άρη Midea, ενώ ακολουθεί την Τρίτη η Αρμάνι Μιλάνο (15/10, 21:15). Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καλέι τον κόσμο της να βρεθεί στο πλευρό των παικτών για τα 2 σημαντικά παιχνίδια που έρχονται.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε μια επική αντίδραση του Εβάν Φουρνιέ από το χθεσινό παιχνίδι και παρότρυνε τον κόσμο μέσω του Χ, να βγάλει το εισιτήριο του για τα επόμενα δύο παιχνίδια.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο να σκεφτεί και πολύ το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, στο οποίο -κατά κοινή ομολογία- δεν εντυπωσίασε. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται πλέον να διαχειριστεί το βαρύ πρόγραμμα που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δώσουν 3 παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών με το βαρύ πρόγραμμα να μπαίνει για τα καλά πλέον στην ζωή του Γιώργου Μπαρτζώκα.