Επιβεβαιώνεται και από την Αμερική: «Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν»

Ομέρ Γιουρτσεβέν - Φωτ. IMAGO

i

© IMAGO

Επιβεβαιώνεται και από την Αμερική: «Κοντά στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν»

Sportal newsroom 23:16 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 21.08.2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, με τους Αμερικανούς να επιβεβαιώνουν την είδηση, μέσα από τα λεγόμενα του Ίαν Μπέγκλι, του γνωστού ρεπόρτερ των Νικς.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν αποτελεί τον εκλεκτό του Εργκίν Αταμάν για την θέση «5», με τον παίκτη να είναι πλέον πολύ κοντά στον Παναθηναίκό.

Μάλιστα η εν λόγω είδηση επιβεβαιώνεται και από την πλευρά των ΗΠΑ, καθώς ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Ίαν Μπέγκλι εξήγησε ότι ο Τούρκος σέντερ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του Ομέρ Γιουρτσεβέν, που του εξήγησε τι συνέβη με τον πελάτη του και την ομάδα της Νέας Υόρκης και πως βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να υπάρχει στην παρούσα φάση οριστική συμφωνία.

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν
EUROLEAGUE

21:47 - 21.08.2024

Στην κορυφή οι δύο ελληνικές ομάδες: Αυτές είναι οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague της επόμενης σεζόν

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αποτελούν δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, με τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν τις ελληνικές ομάδες ως το πρώτο και το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα!

«Σχετικά με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν: Επικοινώνησα με τον Κιθ Γκλας για να αποσαφηνίσω την κατάσταση και πράγματι ο παίκτης προπονήθηκε για τους Νικς, όπως αποκάλυψε ο Μαρκ Στάιν. Η προπόνηση έγινε στις αρχές Ιουλίου. Οι Νικς του κατέθεσαν πρόταση, όμως δεν ήταν κάτι που θα έκανε τον Γιούρτσεβεν να το σκεφτεί σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός κι εκείνος βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, όμως οι συζητήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί», αναφέρει ο Μπέγκλι σχετικά με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!