«Αυτός είναι ο Γιουρτσεβέν! Τον πίστεψα και έτσι μου το ξεπλήρωσε!»: Το απίθανο ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς για τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Αυτός είναι ο Γιουρτσεβέν! Τον πίστεψα και έτσι μου το ξεπλήρωσε!»: Το απίθανο ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς για τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού

Χρήστος Τσάλτας 12:46 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 19.08.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το deal με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν ενόψει της νέας σεζόν. Ο Τούρκος σέντερ έρχεται στην Αθήνα, έχοντας μια πολυτάραχη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο παρελθόν.

Με εντολή Αταμάν το ρόστερ του Παναθηναϊκού παίρνει την τελική μορφή του. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ σχετιζόταν με την θέση 5, ώστε να πλαισιωθεί ο Ματίας Λεσόρ με έναν σέντερ πρώτης γραμμής, που θα διατηρεί το επίπεδο του ρόστερ ψηλά.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Ομέρ Γιουρτσεβέν. Ο Τούρκος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Γιούτα Τζαζ, έπειτα από μία σεζόν στην ομάδα του Σολτ Λέικ και οι πρωταθλητές Ελλάδας και Euroleague δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Έπειτα από ζυμώσεις στα ενδότερα της ομάδα, η απόφαση πάρθηκε να προχωρήσει το θέμα του εκρηκτικού σέντερ, με τον παίκτη να προβάρει την πράσινη φανέλα και να συμπληρώνει το παζλ της νέας σεζόν.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν δεν είναι ένας παίκτης που είχε μια τυπική καριέρα. Διότι από μικρή ηλικία υπήρχε ντόρος γύρω από το όνομά του. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να δημιουργηθούν προστριβές με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στο 2016, ο 17χρονος -τότε- Τούρκος σέντερ ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο λόγος; Η επιθυμία του να αγωνιστεί στο NCAA και να μην συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Μια εξέλιξη που προκάλεσε την οργή του Ομπράντοβιτς, που δεν μάσησε τα λόγια του.

«Τον περιμέναμε δύο μήνες, είπε ότι θα σκεφτεί να υπογράψει το συμβόλαιο και στο τέλος αρνήθηκε. Πιστέψαμε σε αυτόν, πιστεύαμε ότι ήταν το μέλλον του συλλόγου και έτσι το επιστρέφει σε εμάς. Ξέρετε κανένα άλλο 17χρονο παιδί που έχει παίξει τόσο καιρό σε μεγάλο κλαμπ; Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του. Θέλει να πάει στο NCAA; Αλλά έπαιξε εδώ για τρία χρόνια, πληρώθηκε και τώρα θέλει να πάει εκεί; Αυτός είναι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν», ήταν τα λόγια του Ζοτς για το θέμα Γιουρτσεβέν εκείνη την περίοδο.

Τώρα ο σέντερ από την Τασκένδη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έπειτα από ένα «γεμάτο» πέρασμα από το ΝΒΑ, μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στο κορυφαίο επίπεδο, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Σε μια σεζόν στην οποία θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην Euroleague, στις αναμετρήσεις με την Παρτίζαν. Οι οποίες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πλέον...

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!