Ο Ομπράντοβιτς μοιράστηκε τους προβληματισμούς του: «Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, απαραίτητη η ενσωμάτωση του Ουάσινγκτον Τζούνιορ»

Φωτ. IMAGO

Ο Ομπράντοβιτς μοιράστηκε τους προβληματισμούς του: «Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, απαραίτητη η ενσωμάτωση του Ουάσινγκτον Τζούνιορ»

Απόστολος Μαυράκης 22:40 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:40 - 12.10.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε λόγο για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους παίκτες της Παρτιζάν, αλλά και την ανάγκη της ανάρρωσης και επιστροφής τους.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε μετά τον αγώνα της Παρτιζάν κόντρα στην Στουντέντσκι, της οποίας επικράτησε με σχετική άνεση και το 60-80. Αυτή η νίκη ήταν μάλιστα η 4η σε ισάριθμα παιχνίδια για το σύνολο του Σέρβου προπονητή στην Αδριατική Λίγκα, με τον Κάρλικ Τζόουνς να είναι αυτή τη φορά ο κορυφαίος με 19 πόντους.

Η ολοκαίνουργια ομάδα του Ομπράντοβιτς, έχει ακολουθήσει τον ακριβώς αντίθετο δρόμο στην Euroleague, έχοντας ως τώρα 2 ήττες σε 2 παιχνίδια (μία από την Μπασκόνια και μια από την Ρεάλ Μαδρίτης). Μάλιστα, οι Σέρβοι έδωσαν τον αγώνα του Σαββάτου (12/10) σε απόσταση λιγότερης των 48 ωρών από το τελευταίο τους ματς για την Euroleague.

Το γεγονός αυτό δεν διέφυγε από την προσοχή του Ομπράντοβιτς, προκαλώντας στον τεχνικό της Παρτιζάν πολλούς προβληματισμούς σε συνδυασμό κιόλας με τους αρκετούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα του. Ο ίδιος στερείται και τις υπηρεσίες των Αϊζάια Μάικ και Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζούνιορ, για τους οποίους επίσης μίλησε.

Όσον αφορά τον αγώνα κόντρα στην Στουντέντσκι και τους τραυματισμούς είπε τα εξής: «Γυρίσαμε από την Μαδρίτη, πράγμα που δεν μας ήταν αρκετά εύκολο. Δεν είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε σωστά για το παιχνίδι. Ο Μπράντον Ντέιβις έχει ακόμα πρόβλημα με τραυματισμούς, όπως και ο Βάνια Μαρίνκοβιτς. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς δεν μπορούσε να μας βοηθήσει, ενώ ο Στέρλινγκ Μπράουν έπαιξε με δική του ευθύνη».

Μαζί με την αποστολή της Παρτιζάν ο Ουάσινγκτον - Θέμα χρόνου η πλήρης του ενσωμάτωση στην ομάδα
EUROLEAGUE

15:04 - 10.10.2024

Μαζί με την αποστολή της Παρτιζάν ο Ουάσινγκτον - Θέμα χρόνου η πλήρης του ενσωμάτωση στην ομάδα

Η όλη... περίεργη κατάσταση με τον Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζούνιορ φαίνεται σιγά σιγά να λαμβάνει τέλος, αφού ο ίδιος βρίσκεται στην Ισπανία για να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του στην Παρτιζάν για τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Euroleague. Αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως από την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, σχετικά με τις απουσίες των Αϊζάια Μάικ και Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζούνιορ ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε θα γυρίσει στο παρκέ ο Μάικ. Ο Ουάσινγκτον είναι πίσω. Είναι αναγκαίο να τον ενσωματώσουμε, προκειμένου να βασιστούμε σε αυτόν. Αναμένω να είναι με την ομάδα την επόμενη εβδομάδα»

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι Σέρβοι έχουν μπροστά τους την διαβολοβδομάδα για την Euroleague, υποδεχόμενοι την Μπάγερν την Τρίτη 15/10 και ώρα 21:45, ενώ δυο μέρες αργότερα (Πέμπτη 17/10) και ώρα 21:05 θα φιλοξενηθούν από την Μακάμπι Τελ-Αβίβ. Ο Ομπράντοβιτς σίγουρα θα ευελπιστεί σε έστω μια νίκη, ενώ ταυτόχρονα θα έχει το μυαλό του στην επιστροφή και την ανάρρωση των παικτών που του λείπουν.