Ομπράντοβιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Τον ευχαριστώ για όλα, νιώθω και εγώ μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου»

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς

i

© INTIME

Ομπράντοβιτς για Παύλο Γιαννακόπουλο: «Τον ευχαριστώ για όλα, νιώθω και εγώ μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου»

Μιχάλης Καλογήρου 13:09 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 20.09.2024

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μίλησε στην συνέντευξη τύπου του 6ου τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και αναφέρθηκε στην οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου για το 6ο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο, ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Παρτιζάν Βελιγραδίου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια Γιαννακόπουλου, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους πράσινους για την κατάκτηση της Euroleague. Ακόμη, είπε το ευχαριστώ του για την πρόσκληση της ομάδας στην Παρτιζάν και την ευκαιρία να δώσει το παρών σε αυτό το σπουδαίου τουρνοά, στην μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου.

Γιαννακόπουλος για τον «μεγάλο του αδερφό» Ζοτς: «Ο πατέρας μου έχει περισσότερες φωτογραφίες μαζί του, παρά μαζί μου»
EUROLEAGUE

12:51 - 20.09.2024

Γιαννακόπουλος για τον «μεγάλο του αδερφό» Ζοτς: «Ο πατέρας μου έχει περισσότερες φωτογραφίες μαζί του, παρά μαζί μου»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μίλησε για το Καλλιμάρμαρο, τους φιλοξενούμενούς του στην Αθήνα, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για την εποχή που έβλεπε τον Αταμάν στα... μπλε και ήθελε να του φορέσει τα πράσινα!

Τέλος, ευχήθηκε καλή σεζόν στις υπόλοιπες ομάδες του τουρνουά και ευχαρίστησε τον Παύλο Γιαννακόπουλο για όσα έκανε για εκείνον τον καιρό που βρέθηκε στον πάγκο των πρασίνων, ενώ δήλωσε πως νιώθει τον εαυτό του σαν μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν το Σάββατο (21/9) στο Καλλιμάρμαρο, σε ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι για όλους στις τάξεις των πρασίνων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «Ζέλικο» :

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την πρόσκληση. Γνωρίζουν όλοι για την σχέση μου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και νιώθω πως είμαι μέρος της οικογένειας του. Με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια που ήμουν εδώ και είναι από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην ζωή μου».«Θα ήθελα επίσης, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της EuroLeague και να ευχηθώ υγεία και τύχη και στις υπόλοιπες ομάδες (Εφές,Μακάμπι). Η Αθήνα είναι η πόλη μου, δεν νιώθω ξένος και είμαι χαρούμενος όποτε έρχομαι εδώ».