Ομπράντοβιτς: «Μας ενδιαφέρει ο Λι, δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία»

Σασα Ομπράντοβιτς

i

© X / AS Monaco Basket

Ομπράντοβιτς: «Μας ενδιαφέρει ο Λι, δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία»

Sportal newsroom 11:12 - 18.09.2024

Στην προετοιμασία της Μονακό, αλλά και στο έντονο ενδιαφέρον για τον Πάρις Λι αναφέρθηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς στην παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος προπονητής εξέφρασε τον προβληματισμό του για την προετοιμασία των παικτών του και αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου και τον ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην φετινή Ευρωλίγκα.

Η Μονακό προετοιμάζεται για μια ακόμα δύσκολη σεζόν, στην οποία έχει βλέψεις να φτάσει σε ένα ακόμα Final Four. Η ομάδα του Πριγκιπάτου δεν κατάφερε την προηγούμενη σεζόν να βρεθεί στο κορυφαίο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάτι που θα επιδιώξει να κάνει φέτος.

Στη media day του συλλόγου, ο κόουτς Σάσα Ομπράντοβιτς ανέλυσε τους φετινούς στόχους, μίλησε για την ελλιπή προετοιμασία των παικτών του και αναφέρθηκε στη φετινή λίγκα η οποία έχει δυναμώσει αρκετά:

«Στην Euroleague, όλοι οι σύλλογοι επενδύουν περισσότερο στις ομάδες τους. Οπότε περιμένω ο ανταγωνισμός να είναι ακόμα δυνατότερος. Στοχεύουμε στο να συνεχίσουμε την ποιοτική δουλειά των τελευταίων ετών. Στη Γαλλία επίσης η Betclic Elite γίνεται καλύτερη κάθε χρόνο, με τρεις ομάδες της Euroleague τώρα στη διοργάνωση. Είναι όλο και πιο ενδιαφέρον για εμάς, έχοντας παίξει σημαντικό ρόλο, όλο το πρωτάθλημα βελτιώνεται».

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»
EUROLEAGUE

10:36 - 18.09.2024

Βεζένκοφ στο Sportal: «Δεν γεννήθηκα Ολυμπιακός, αλλά δέθηκα με τον κόσμο»

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται ενόψει της νέας απαιτητικής χρονιάς στη Euroleague και ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε στην κάμερα του Sportal για τους στόχους του συλλόγου, αλλά και την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας δήλωσε :

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι ικανοποιημένος με την προετοιμασία. Καθώς περνούσαν οι εβδομάδες είχαμε αρκετά ερωτηματικά. Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους τραυματισμούς, δεν καταφέραμε να προπονηθούμε μαζί για αρκετό καιρό με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το τελευταίο ματς με τη Βαλένθια δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Τώρα, δεν έχουμε καθαρή εικόνα για την ομάδα που θα έχουμε αυτή τη σεζόν. Πριν την αρχή της Euroleague, θα χρειαστούμε μία ομάδα σε καλύτερη φυσική κατάσταση για να δείξει τα δυνατά μας στοιχεία».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ενδιαφέρον της Μονακό προς τον Πάρις Λι

«Είναι αλήθεια πως έχουμε επαφές με τη Βιλερμπάν για τον Πάρις Λι και υπάρχουν συζητήσεις αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα, είναι ένας από τους παίκτες που μας ενδιαφέρει, αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα, τίποτα δεν έχει γίνει».