Ομπράντοβιτς: «Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ομπράντοβιτς - Τζέιμς

i

Ομπράντοβιτς - Τζέιμς/ ©Intime

Ομπράντοβιτς: «Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:03 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 14.08.2024

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι η Μονακό είναι το αουτσάιντερ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (19/5,18:00, Novasports Prime) αλλά θα παλέψει ως το τέλος.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε ανάφερε πως η Μονακό είναι το αουτσάιντερ, όμως θα παλέψει θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρει την πίεση του φαβορί στον Ολυμπιακό ενόψει του ημιτελικού του Final Four (19/5, 18:00 Novasports Prime). 

Αναλυτικά ο Ομπράντοβιτς δήλωσε:

Για το γεγονός ότι πολλοί δεν πίστευαν στην Μονακό: «Όλοι από την αρχή αμφέβαλλαν για εμάς ότι θα είμαστε στο Final Four. Είναι σπουδαίο. Το γκρουπ των ανθρώπων που με περιβάλλει με βοήθησε να γίνω καλύτερος προπονητής και να πετύχουμε όλα αυτά. Χαίρομαι που είμαι μαζί σας. Ήρθαμε όχι απλώς για να διαγωνιστούμε, αλλά για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε». 

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός ή η Μονακό: «Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα με τέτοια ιστορία, τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη και τόση εμπειρία. Είναι διαφορετικά στο Final Four. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».  

Για το τι σημαίνει η πρόκριση για το κρατίδιο του Μονακό: «Αισθάνεσαι κάθε μέρα μετά την πρόκρισή μας τι σημαίνει αυτό για το Μονακό. Βασικά εδώ και δύο χρόνια το βλέπουμε. Είναι τιμή για εμάς, τους παίκτες, το Μονακό, τους φιλάθλους. Προσπαθούμε να διαφημίσουμε το μπάσκετ. Κάποιες φορές δεν υπήρχε τόση εκτίμηση για αυτό που κάναμε. Αλλά αυτό μας έδωσε κίνητρο για να τα καταφέρουμε. Σίγουρα τα καταφέραμε».