Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στο χωριό του για διακοπές και μοίρασε 100ευρα σε φίλους του! (vid)
i

© Sportal

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι στο χωριό του για διακοπές και μοίρασε 100ευρα σε φίλους του! (vid)

Sportal newsroom 19:00 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:27 - 14.08.2024

Χουβαρντάς αποδεικνύεται ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος αποφάσισε να μοιράσει χρήματα, κατά τη διάρκεια των διακοπών στην πόλη από την οποία κατάγεται.

Εν αναμονή της νέας σεζόν βρίσκονται οι λάτρεις του μπάσκετ, με την επόμενη χρονιά της Euroleague να αναμένεται αρκετά ενδιαφέρουσα. Ωστόσο μέχρι αυτή να ξεκινήσει, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές, στη γενέτειρά του, το Τσάτσακ της Σερβίας.

Μάλιστα, ο ίδιος φάνηκε να είναι αρκετά... ανοιχτοχέρης με τα χρήματα του και αυτό αποτυπώθηκε σε βίντεο. Πιο αναλυτικά, λίγες ώρες πριν δημοσιεύτηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο ο προπονητής της Παρτίζαν έβγαλε μία δεσμίδα με χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία τα έδωσε σε έναν φίλο του. Όπως ήταν λογικό με τους όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια με τη συζήτηση των δύο πρωταγωνιστών.

Πλησιάζει στην Παρτίζαν ο Καλάθης

Προ των πυλών της Παρτίζαν βρίσκεται ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής πλέι μέικερ, που φέτος το καλοκαίρι έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής ομάδας, αναμένεται να αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε. Ο Καλάθης μετακόμισε στην Πόλη για να ηγηθεί της περιφερειακής γραμμής της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, όμως έπειτα από μια σεζόν γεμάτη σκαμπανεβάσματα αναμένεται να αποχωρήσει.

Η έλευση του Ραούλ Νέτο που αναμένεται να πάρει τη μπαγκέτα τγου ηγέτη στο πλάνο του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ σε συνδυασμό με την παρουσία των Γιαμ Μάνταρ και Σεμούς Χαζέρ, η θέση του πλέι μέικερ είναι γεμάτη για την τουρκική ομάδα.

Ο Καλάθης αναμένεται να αποχωρήσει από την Πόλη, αλλά δεν θα μείνει για πολύ χωρίς ομάδα. Αυτό γιατί η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του και με την διαφαινόμενη αποχώρηση του Έλληνα γκαρντ αναμένεται να κινηθεί ακόμα πιο δυναμικά. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να στρώνει το έδαφος για την άφιξή του στην σερβική πρωτεύουσα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Καλάθης γνωρίζει πολύ καλά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την συνύπαρξή τους στον Παναθηναϊκό, με τον Ζοτς να ξέρει καλά τι μπορεί να προσφέρει ο διεθνής άσος σε άμυνα και επίθεση. Άλλωστε η πρωταθλήτρια της ABA Liga αναζητά έναν πλέι μέικερ, μετά την αποχώρηση του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ντάλας Μάβερικς.