Ορίστηκαν οι διαιτητές για το Game 5 - Ποιοι θα σφυρίζουν το ματς τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
i

© Intime

Ορίστηκαν οι διαιτητές για το Game 5 - Ποιοι θα σφυρίζουν το ματς τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 15:07 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 13.06.2024

Στα γραφεία της ΕΟΚ, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έγινε ο ορισμός των διαιτητών που θα αναλάβουν τον έλεγχο του πέμπτου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ποιοι επιλέχθηκαν και ποιες ήταν οι ενστάσεις...

Την Παρασκευή το βράδυ (14/6, 21:15, ΕΡΤ3) θα ξεκινήσει ο αγώνας από τον οποίο θα προκύψει ο πρωταθλητής Ελλάδας. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και όποιος πανηγυρίζει στο τέλος θα πάρει και το... στέμμα του, ενώ πλέον έγιναν γνωστοί οι διαιτητές που θα διευθύνουν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Πρόκειται για τους Γιώργο Πουρσανίδη, Ηλία Καρπάνο και Γιώργο Κατραχούρα, οι οποίοι ορίστηκαν από την ΚΕΔ και τα ονόματά τους δεν προέκυψαν ύστερα από κλήρωση.

Την διαδικασία μάλιστα, παρακολούθησε διά ζώσης και ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ από πλευράς Ολυμπιακού, εκπρόσωπος ήταν ο Χρήστος Μπαφές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά των «ερυθρολεύκων» δεν συμφώνησε με τον ορισμό και κυρίως με την περίπτωση του διαιτητή Πουρσανίδη, που θεωρούν ότι επηρεάστηκε στο Game 3 από την ατμόσφαιρα και την πίεση που είχε δημιουργηθεί.

Από την πλευρά του και ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε εξ αρχής πως δεν συμφωνεί με οποιαδήποτε διαδικασία ακολουθήσει η ΚΕΔ για τους διαιτητές του Game 5, μιας και δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη μετά τα όσα έχουν γίνει στη σειρά των τελικών και απλά θα είναι παρατηρητής μέχρι την ολοκλήρωσή της.

🔴 Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!