Οι Μάτζικ θέλουν να κάνουν... γερμανική παροικία στο Ορλάντο

Ντένις Σρέντερ

i

FIBA

Οι Μάτζικ θέλουν να κάνουν... γερμανική παροικία στο Ορλάντο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:37 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 20.08.2024

Οι Ορλάντο Μάτζικ, μετά τα αδέρφι;α Βάγκνερ, θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Ντένις Σρούντερ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των «Μάγων».

Οι Ορλάντο Μάτζικ θέλουν να προσθέσουν ποιότητα στη θέση «1», με ΜΜΕ από τις ΗΠΑ να αναφέρουν πως οι «Μάγοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Ντένις Σρέντερ.

Οι Φρανς Βάγκνερ και Μόριτζ Βάγκνερ είναι ήδη κάτοικοι Ορλάντο, κάτι που σημαίνει πως εάν οι Μάτζικ κάνουν δικό τους και τον Ντένις Σρέντερ, τότε θα έχουν δημιουργήσει μια… γερμανική παροικία με τρεις από τους κορυφαίους παίκτες των Πάντσερ.

Σύμφωνα με το «Nets Daily», οι Μάτζικ θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους τον Σρέντερ, χωρίς πάντως να υπάρχει κάτι περισσότερο στην υπόθεση, τουλάχιστον για την ώρα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο Σρέντερ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στους Μπρούκλιν Νετς, μετρώντας 14,6 πόντους και 6 ασίστ μέσο όρο.