Στην Μπάγερν Μονάχου ο Ντα Σίλβα

Όσκαρ Ντα Σίλβα

i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Στην Μπάγερν Μονάχου ο Ντα Σίλβα

Νίκος Καλαμπάκας 15:41 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 04.07.2024

Στο Μόναχο που αποτελεί γενέτειρά του θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Όσκαρ Ντα Σίλβα αφού η Μπάγερν ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να λογίζεται στο εξής ο Όσκαρ Ντα Σίλβα, αφού οι Βαυαροί ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα!

Ο Ομογενής Γερμανός από την Βραζιλία συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Μονάχου και θα την ενισχύσει στην προσπάθειά της να φανεί πιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα μέτρησε μέσο όρο 3.4 πόντους και 2.8 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ντα Σίλβα έχει γεννηθεί στο Μόναχο και αποτελεί γέννημα - θρέμμα της πόλης. Αγωνίζεται με την Εθνική Γερμανίας και ετοιμάζεται ήδη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην πατρίδα μου μετά από επτά χρόνια κυρίως στο εξωτερικό και που είμαι πιο κοντά στο και πάλι το κοινωνικό μου περιβάλλον. Νομίζω ότι είναι προνόμιο να παίζω στη γενέτειρά μου και η Μπάγερν έχει δημιουργήσει ένα πολύ συναρπαστικό πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια. Το SAP Garden φαίνεται πρώτης τάξεως από έξω και λέγεται ότι είναι εκπληκτικό και στο εσωτερικό. Ελπίζω πραγματικά ότι οι θαυμαστές μας θα απολαύσουν το νέο γήπεδο όσο κι εγώ», ανέφερε ο παίκτης στις δηλώσεις του για τη μεταγραφή.