Η μεταγραφή Οσμάν άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague

Φωτ. IMAGO

Η μεταγραφή Οσμάν άλλαξε τις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση της EuroLeague

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:45 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 07.09.2024

Τις ίδιες πιθανότητες να κατακτήσουν τη EuroLeague τη σεζόν 2024/25 δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μετά την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ, οι «ερυθρόλευκοι» εκθρόνισαν τους «πράσινους» από τη θέση του φαβορί, ωστόσο η έλευση του Τσεντί Οσμάν στο «τριφύλλι»... επανάφερε τις ισορροπίες.

Ιδανικά ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μιας και λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε με βίντεο ανάρτησή του στο Instagram την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν.

Ο Τούρκος φόργουορντ, ο οποίος επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από επτά σεζόν στο NBA, έρχεται να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τον ήδη ισχυρό Πρωταθλητή Ευρώπης κι αποτελεί την τρίτη του προσθήκη μετά τους Λορέντζο Μπράουν κι Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Η απόκτηση του Τσεντί Οσμάν από τους «πράσινους» είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν εκ νέου οι αποδόσεις αναφορικά με τον νικητή της EuroLeague. Την περασμένη Δευτέρα (2/9) η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό AKTOR από τη θέση του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague κι έφερε στην πρώτη θέση τους «ερυθρόλευκους».

Λίγες μέρες αργότερα κι έχοντας πλέον γίνει γνωστό πως ο Οσμάν θα αγωνίζεται με τους «πράσινους» δια στόματος του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι bookmakers δίνουν πλέον τις ίδιος πιθανότητες στους «αιώνιους» να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης. Σε απόδοση 4.25 προσφέρεται τόσο ο Ολυμπιακός όσο κι ο Παναθηναϊκός να κατακτήσουν τον τίτλο της EuroLeague.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!