Στο.. κόλπο για Ουάιλι ο Παναθηναϊκός!

Όστιν Ουάιλι

i

BCL

Στο.. κόλπο για Ουάιλι ο Παναθηναϊκός!

Sportal newsroom 15:12 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 18.06.2024

Νέο όνομα ακούγεται για τη θέση του σέντερ στον Παναθηναϊκό. Ποιος είναι ο Όστιν Ουάιλι και γιατί οι πράσινοι εξετάζουν τον παίκτη της Τόφας!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός σέντερ που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και η ιστοσελίδα basketnews βάζει στο... τραπέζι το όνομα του Όστιν Ουάιλι!

Είναι 25 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και 8 εκατοστά και φέτος διέπρεψε με την ομάδα της Τόφας, αφού ήταν ο MVP του πρωταθλήματος Τουρκίας, ενώ ήταν και μέλος της κορυφαίας πεντάδας του BCL.

Ο Όστιν Ουάιλι έκανε μια εξαιρετική σεζόν και την εξαργυρώνει βλέποντας το όνομά του να σημαδεύεται από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ψάχνει τον σέντερ που τη νέα σεζόν θα δίνει... ανάσες στον Ματίας Λεσόρ!

Σύμφωνα λοιπόν με το Basketnews, οι πράσινοι έχουν «σημαδέψει» τον Ουάιλι. Η γνώση της αγοράς της Τουρκίας από τον Εργκίν Αταμάν και η φοβερή σεζόν του παίκτη με την Τόφας, αναγκάζουν τους πράσινους να στρέψουν το βλέμμα τους πάνω του και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

Φέτος με την Τόφας ο σέντερ από τις ΗΠΑ είχε 12.4 πόντους, 8.9 ριμπάουντ και 2.1 κοψίματα μέσο όρο σε 25 λεπτά συμμετοχής στο Basketball Champions League, ενώ στην Τουρκία μέτρησε ανά μέσο όρο 15.2 πόντους, 10.1 ριμπάουντ και 1.9 κοψίματα σε 27 λεπτά συμμετοχής.