«Σύννεφα» για Πουλ στην Ουάσιγκτον και σκέψεις ανταλλαγής από τους Ουίζαρντς

Τζόρνταν Πουλ

«Σύννεφα» για Πουλ στην Ουάσιγκτον και σκέψεις ανταλλαγής από τους Ουίζαρντς

Χρήστος Τσάλτας 09:36 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 14.08.2024

Ο Τζόρνταν Πουλ παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στα πρώτα παιχνίδια του με τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς και στην DC ήδη κάνουν δεύτερες σκέψεις γύρω από την περίπτωσή του.

Όταν αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι άπαντες θεώρησαν πως θα είναι εκείνος που μαζί με τον Κάιλ Κούζμα θα ηγηθούν των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς στη νέα εποχή. Η ομάδα της DC άλλωστε αποχαιρέτησε τον Μπράντλεϊ Μπιλ, έπειτα από μια 10ετία στους «Μάγους» κάνοντας restart.

Ο Τζόρνταν Πουλ όμως δεν έχει καταφέρει να μπει στο... πετσί του νέου ρόλου του, παρά το γεγονός πως ο Ουές Ανσέλντ τζούνιορ έχει δώσει χώρο και χρόνο στον χαρισματικό άσο για να είναι εκείνος που θα ηγείται εντός παρκέ.

Ο πρώην άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχει κρύψει πως νιώθει άνετα στη νέα του ομάδα και πως εκεί μπορεί να παίζει το μπάσκετ που θέλει εκείνος, κάτι που όμως δεν έχει μεταφραστεί σε αποτελέσματα για τους Ουίζαρντς, που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη, έχοντας ρεκόρ 2-10, το οποίο τους φέρνει στην 14η θέση της Ανατολής.

Στο διάστημα αυτό ο Πουλ μετράει 15,5 πόντους, 2,5 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 39,2% στα σουτ εντός πεδιάς αλλά και μόλις 27,8% στα τρίποντα. Αριθμοί που δεν συνάδουν με τον ηγέτη που ήθελαν άπαντες στην ομάδα. Για το λόγο αυτό, τα πρώτα σύννεφα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην DC και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το front office των Ουίζαρντς έχει κάνει τις πρώτες σκέψεις για ενδεχόμενο trade του απόφοιτου του Μίσιγκαν.

Αυτή η κίνηση ίσως να είναι και ένας μοχλός πίεσης από πλευράς των «Μάγων» προκειμένου να κάνουν τον Πουλ να ανεβάσει την απόδοσή του στα επόμενα παιχνίδια. Στο ξεκίνημα της σεζόν άλλωστε ο 24χρονος άσος δεν θυμίζει τον εκτελεστή που γνώρισαν άπαντες στην Bay Area.