Πρόβλημα με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον - Τουλάχιστον έναν μήνα εκτός με πρόβλημα στο δεξί χέρι

Μάλκομ Μπρόγκντον

i

© X / Washinghton Wizards

Πρόβλημα με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον - Τουλάχιστον έναν μήνα εκτός με πρόβλημα στο δεξί χέρι

Μιχάλης Καλογήρου 13:34 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 08.10.2024

«Νοκ-άουτ» ο Μπρόγκντον για τους Ουίζαρντς που θα απουσιάσει για τουλάχιστον έναν μήνα με τραυματισμό στο χέρι

Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για τους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, που βλέπουν τον Μπρόγκντον να χάνει την έναρξη της regular season. Ο νεοφερμένος γκαρντ της Ουάσιγκτον (με trade από τους Μπλέιζερς), τραυματίστηκε στο χέρι στην προπόνηση του Σαββάτου (5/10) και είχε αποχωρήσει από την προετοιμασία των Ουίζαρντς. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον άλλαξε τρεις ομάδες σε 24 ώρες και τώρα αποδεσμεύεται από τη Σάρλοτ για να επιστρέψει στην Παρτίζαν
EUROLEAGUE

12:52 - 08.10.2024

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον άλλαξε τρεις ομάδες σε 24 ώρες και τώρα αποδεσμεύεται από τη Σάρλοτ για να επιστρέψει στην Παρτίζαν

Η Παρτίζαν αρχικά αποχαιρέτησε τον Ντουέιν Ουάσινγκτον, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε στο NBA, αλλά η παραμονή του εκεί αναμένεται να είναι ολιγοήμερη. Έπαιξε ένα preseason ματς με τους Σάρλοτ Χόρνετς και αναμένεται να επιστρέψει πίσω στο Βελιγράδι για την πρώτη του ευρωπαϊκή σεζόν.

Ο Μπρόγκντον επιλέγει στο νούμερο 36 στο ντράφτ του 2016 και κατάφερε να γίνει μόλις ο 3ος παίκτης που κατακτά το βραβείο του «Rookie της χρονιάς» ως πικ 2ου γύρου. Ακόμη, πανηγύρισε το 2023 το βραβείο του «6ου παίκτη» της σεζόν με τους Μπόστον Σέλτικς. Στα 31 του πλέον ο Μπρόγκντον αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην ομάδα των Ουίζαρντς που αναμένεται και φέτος να κάνουν «rebuild», ενώ βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αξίας 22.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο γκαρντ της Ουάσιγκτον μπαίνει στην 9η σεζόν του και μέχρι στιγμής έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 439 αγώνες του NBA με τις φανέλες των Μπακς, Πέισερς, Σέλτικς και Μπλέιζερς μετρώντας 15.4 πόντους, 4.7 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ σε 29 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.