Ουάσινγκτον: «Ήταν τρελό αυτό που έγινε με το trade μου στο ΝΒΑ»

Ντουέν Ουάσινγκτον - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Ουάσινγκτον: «Ήταν τρελό αυτό που έγινε με το trade μου στο ΝΒΑ»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:12 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 28.10.2024

Ο Ντουέιν Ουάσινγκτον μίλησε για την επιστροφή του στην Παρτιζάν και το... ιδιαίτερο trade στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ έφτασε ο Ντουέιν Ουάσινγκτον, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε. Παρά το trade του στους Χόρνετς, δεν κατάφερε να μείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και επέστρεψε στην Παρτιζάν. Ο ίδιος, μίλησε στο «Meridian Sport» για την επιστροφή του στην ομάδα του Βελιγραδίου, αλλά και για το story με τη μεταγραφή του στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Όσα είπε ο Ντουέιν Ουάσινγκτον:

Για την επιστροφή του στην Παρτιζάν: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο γήπεδο με τα παιδιά, γιατί κερδίσαμε και γιατί τους βοήθησα σε αυτό το μακρύ ταξίδι που μοιραζόμαστε μαζί αυτή τη σεζόν. Μου έλειψε πολύ να παίζω, αγαπώ το μπάσκετ, είναι η διέξοδός μου, η θεραπεία μου».

Η Παρτιζάν βρήκε επιτέλους τον αντι-Λεσόρ της!
EUROLEAGUE

16:45 - 26.10.2024

Η Παρτιζάν βρήκε επιτέλους τον αντι-Λεσόρ της!

Μπορεί να της πήρε ένα χρόνο και κάτι, αλλά η Παρτιζάν βρήκε έναν άξιο αντικαταστάτη του Λεσόρ τόσο στο κομμάτι του παιχνιδιού, όσο και σε εκείνο της... εξέδρας και δεν είναι άλλος πέρα από τον... φλογερό Ταϊρίκ Τζόουνς!

Για το trade στο ΝΒΑ που τον έφερε για λίγο στους Χόρνετς: «Ήταν τρελό. Νομίζω ότι δεν συνέβη ποτέ στην ιστορία, να επιστρέψω και μετά να φύγω ξανά από το ΝΒΑ την ίδια χρονιά. Ήταν κάπως ωραίο να είμαι μέρος αυτού κατά κάποιον τρόπο. Αλλά τώρα έχω επικεντρωθεί αποκλειστικά στην Παρτιζάν. Δεν θα το αφήσω αυτό να με ενοχλεί, είμαι εδώ για να βελτιώνομαι κάθε μέρα. Τώρα, όταν είμαι εδώ, θα προσπαθήσω να προλάβω την υπόλοιπη ομάδα. Ο Κάρλικ Τζόουνς θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα για να μας βοηθήσει να φτάσουμε μέσα από αυτό το τρενάκι μιας σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ήταν πραγματικά μια μοναδική κατάσταση, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γι 'αυτό, αλλά σίγουρα ήθελα να επιστρέψω εδώ. Ένιωσα ότι είχα κάποια ημιτελή δουλειά εδώ, να δουλέψω με αυτή την καταπληκτική ομάδα, για τους οπαδούς, για το Βελιγράδι, για τη Σερβία. Πιστεύω σίγουρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στο επιτελείο του. Η πιθανότητα να είμαι εδώ και να μάθω από τον καλύτερο προπονητή στην Ευρώπη είναι τεράστια. Πρέπει να ακούσω τις οδηγίες του, όλες τις προπονητικές συμβουλές και να είμαι έτοιμος για τη στιγμή μου, όποτε έρθει».