Ελεύθερος από τη Μακάμπι ο Μπόλντγουιν, οδεύει προς... Κωνσταντινούπολη (vid)

Ελεύθερος από τη Μακάμπι ο Μπόλντγουιν, οδεύει προς... Κωνσταντινούπολη (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:06 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:13 - 20.06.2024

Oι τυπικές ανακοινώσεις απομένουν για να αποδεσμευτεί ο Ουέιντ Μπόλντγουιν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ακολούθως να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την Φενέρμπαχτσε.

Την ίδια εβδομάδα που ο Λορέντζο Μπράουν αποχαιρέτησε ουσιαστικά την Μακάμπι Τελ Αβίβ για να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό ώστε να συνεχίσει στην Αθήνα την καριέρα του, παρόμοια πορεία θα ακολουθήσει και ο Ουέιντ Μπόλντγουιν.

Ο έτερος Αμαρικανός γκαρντ των Ισραηλινός και πρωταγωνιστής στην πορεία μέχρι τα Playoffs και τον αποκλεισμό από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης, σύντομα αναμένεται να αποδεσμευτεί από την «ομάδα του λαού» και μόλις συμβεί αυτό τότε θα ακολουθήσει κι αυτός μία πορεία βόρεια του Ισραήλ. Δεν θα έρθει όμως, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, αλλά σε αυτήν της Τουρκίας.

Ο Μπόλντουιν έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με την Φενέρμπαχτσε για ένα συμβόλαιο που οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι διάρκειας δύο ετών και θα του αποφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ!

Αν ψάχνεις... τρίποντα πάρε τον καλύτερο της αγοράς: Είναι Λετονός, NBAer και έτοιμος για επιστροφή στην Euroleague (vids)
EUROLEAGUE

08:12 - 20.06.2024

Αν ψάχνεις... τρίποντα πάρε τον καλύτερο της αγοράς: Είναι Λετονός, NBAer και έτοιμος για επιστροφή στην Euroleague (vids)

Ο Ντάβις Μπέρτανς τον Νοέμβριο θα γίνει 32 ετών και το πιθανότερο είναι να γιορτάσει τα γενέθλια κάπου στην Ευρώπη. Μετά από 8 χρόνια στο ΝΒΑ, ο Λετονός φόργουορντ με μπόι στα 208 εκατοστά, σύντομα θα αποδεσμευτεί από τους Χόρνετς. Δεν έλαμψε στις ΗΠΑ, παρά μόνο στιγμιαία ξεχώρισε, αλλά στο βιογραφικό του αναφέρεται το εξής… τρομακτικό: Ο Πέτροβιτς, ο Στογιάκοβιτς και ο Καλντερόν είναι μόνοι Ευρωπαίοι που σούταραν τρίποντα πιο αποτελεσματικά απ’ αυτόν!

O Αμερικανός, ο οποίος ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία από τον Ολυμπιακό όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2019, ουσιαστικά θα αναλάβει τον ρόλο του ηγέτης του τούρκικου συλλόγου και είναι η επιλογή του κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να αντικαταστήσει με έναν πιο επιθετικογενή παίκτη στη θέση του Νικ Καλάθης, ο οποίος (με τη σειρά του) έχει ήδη ανακοινωθεί από την Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 28χρονος Μπόλντουιν προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Με την Μακάμπι κατέγραψε στην στατιστική του 19,1 πόντους, 4,9 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ ο τραυματισμός του τού στέρησε τη συμμετοχή στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς με τον Παναθηναϊκό στα Playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.