Ο Ουέστμπρουκ έγινε ανταλλαγή στους Γιούτα Τζαζ και ανοίγει ο δρόμος για τους Νάγκετς!

Φωτ. IMAGO

Ο Ουέστμπρουκ έγινε ανταλλαγή στους Γιούτα Τζαζ και ανοίγει ο δρόμος για τους Νάγκετς!

Ευτυχία Οικονομίδου 21:50 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 18.07.2024

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποτελεί παρελθόν από τους Λος Άντζελες Κλίπερς και εντάχθηκε στους Γιούτα Τζαζ οι οποίοι θα τον αποδεσμεύσουν με σκοπό να οδηγηθεί στους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποτελεί πλέον παρελθόν από τους Κλίπερς, οι οποίοι τον έστειλαν στους Γιούτα Τζαζ ως μέρος ανταλλαγής sing-and-trade που θα φέρει τον Κρις Νταν στην ομάδα του Λος Άντζελες μαζί με μία ανταλλαγή pick δεύτερου γύρου.

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριεν Βοϊναρόφσκι, ο 35χρονος πολύπειρος γκαρντ δεν θα μείνει στους Γιούτα Τζαζ οι οποίοι επιθυμούν να τον αποδεσμεύσουν, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για να γίνει μέλος του ρόστερ των Ντένβερ Νάνγκετς, αφού τελικά αφεθεί ελεύθερος.

Έτσι η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς θα περιμένει τον Ουέστμπρουκ να ενταχθεί στο δυναμικό της, μετά από 48 ώρες που θα μείνει στη δεξαμενή των waivers, ως ένας βετεράνος που θα φέρει την εμπειρία του στο ρόστερ και θα είναι μία καθοριστική προσθήκη προερχόμενος από τον πάγκο.

Χάνει όλη τη rookie σεζόν του ο ΝταΡόν Χολμς - Τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο με τους Νάγκετς στο Summer League (vid)
NBA

09:08 - 13.07.2024

Χάνει όλη τη rookie σεζόν του ο ΝταΡόν Χολμς - Τραυματίστηκε σοβαρά στο ντεμπούτο με τους Νάγκετς στο Summer League (vid)

Στο ντεμπούτο του με τους Ντένβερ Νάγκετς στο Summer League ο ΝταΡόν Χολμς, No 22 του Draft, τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα και η σεζόν του ολοκληρώθηκε πριν καν ξεκινήσει.

«Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση στo backcourt», υποστήριξε ο γενικός διευθυντής των Νάγκετς, Κάλβιν Μπουθ την προηγούμενη Τρίτη (16/07). «Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την έρευνα στην αγορά. Έχουμε μια θέση στο ρόστερ και νομίζω ότι αν μπορέσουμε να προσθέσουμε έναν γκαρντ υψηλού επιπέδου, θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό».

Την περασμένη σεζόν με τους Κλίπερς ο Ρας μέτρησε 11.1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ ανά 22.5 λεπτά συμμετοχής σε 68 αγώνες, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του σε 1.162 αγώνες της regular season στο NBA συνολικά έχει μέσο όρο 21.7 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 8.1 ασίστ.

Όσον αφορά τον Νταν τις δύο σεζόν με την ομάδα της Γιούτα σε 88 παιχνίδια που αγωνίστηκε, μέτρησε μέσο όρο 5.4 πόντους, 3.8 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο σε 19 λεπτά συμμετοχής. Όπως μεταφέρουν οι πληροφορίες θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Κλίπερς με οψιόν στον τελευταίο χρόνο.