Ο Κλάιμπερν οδήγησε σε μεγάλη νίκη τη Βίρτους επί της Παρτιζάν, όμως θα μπορούσε να αποδειχθεί και μοιραίος παίκτης της (vid)
i

Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Κλάιμπερν οδήγησε σε μεγάλη νίκη τη Βίρτους επί της Παρτιζάν, όμως θα μπορούσε να αποδειχθεί και μοιραίος παίκτης της (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:02 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 24.10.2024

Ο Ουίλ Κλάιμπερν έκανε μεγάλη εμφάνιση μέσα στο Βελιγράδι, εκεί όπου η Βίρτους πήρε κόντρα στην Παρτιζάν την πρώτη φετινή της νίκη στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο στο τελευταίο τάιμ άουτ, η έμπνευσή του παραλίγο να αποδειχθεί μοιραία...

Η Βίρτους Μπολόνια σημείωσε την πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague, αφού υπέταξε την Παρτιζάν στο Βελιγράδι με σκορ 70-69.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, έπειτα από τέσσερα αποτυχημένα αποτελέσματα, ήρθε η ώρα να χαμογελάσει κι αυτή, αφού ήταν η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που αγνοούσε τη νίκη έπειτα από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.

Στο Βελιγράδι δόθηκε πραγματική μάχη και μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ουίλ Κλάιμπερν. Ο σμολ φόργουορντ από τις ΗΠΑ ολοκλήρωσε το ματς με 27 πόντους, ενώ ήταν αυτός που σημείωσε και το νικητήριο καλάθι.

Ωστόσο, λίγο έλειψε από ηγέτης να γίνει ο μοιραίος παίκτης της ιταλικής ομάδας. Και αυτό επειδή στο τελευταίο τάιμ άουτ κι ενώ η κατοχή ήταν στους Ιταλούς, ο Κλάιμπερν πετάχτηκε την ώρα που ο προπονητής του πήγε να δώσει οδηγίες και το πήρε πάνω του.

Πρότεινε στον Μπάνκι να μην γίνει η επαναφορά στο μισό γήπεδο, αλλά κάτω από το καλάθι της ομάδας του, προκειμένου να τρέξουν οι Ιταλοί και να σπαταλήσουν τον χρόνο.

«Συμφωνώ» ακούγεται να λέει ο κόουτς της Βίρτους και μετά δίνει τις οδηγίες για τα σκριν. Γίνεται ένα fake screen ώστε να νομίζουν οι αντίπαλοι ότι θα πάρει την μπάλα ο Κλάιμπερν, τελικά ξεμαρκάρεται ο Μόργκαν, όμως ο Χάκετ που είναι στην επαναφορά κάνει λάθος και τη χαρίζει στον Ντιλικινά.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο παίκτης της Παρτιζάν όμως δεν βρίσκει ούτε καν το σίδερο με το σουτ του κι έτσι η Βίρτους δεν πληρώνει την κακή επαναφορά του Χάκετ.