«Πήγα κολέγιο μωρό μου. Έπαιξα beer pong»: Ατάκα – έπος από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Ρούμπιτ - Σπανούλης - Τσέρι - Πολ

i

© Intime

«Πήγα κολέγιο μωρό μου. Έπαιξα beer pong»: Ατάκα – έπος από πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:06 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 20.07.2024

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού… έριξε το ίντερνετ με ατάκα του για τα χρόνια του στο κολέγιο και την εμπειρία του στο… beer pong!

Ο Ουίλ Τσέρι δεν στέριωσε στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανό, ο οποίος σαφώς δεν ήταν παίκτης – σταρ, να έχει μείνει στις μνήμες των φιλάθλων της ομάδας του Πειραιά μόνο και μόνο λόγω του καυγά του με τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν. Παρόλα αυτά, πρόκειται για έναν τρομερό τύπο, ο οποίος έχει απίστευτο χιούμορ και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Έτσι έκανε και στο Ιράν, όπου αγωνίζεται πλέον.

Συγκεκριμένα ο Ουίλ Τσέρι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Σαχρνταρί Γκοργκάν του Ιράν, στο πλαίσιο της media day για το BCL της Ασίας, έπαιξε με έναν συμπαίκτη του ένα παιχνίδι με χάρτινες κούπες, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να αναποδογυρίσουν το ποτήρι, προκειμένου να κερδίσουν.

Ο Ουίλ Τσέρι, παρά το κακό του ξεκίνημα, στο τέλος μπόρεσε να επικρατήσει, με τις ατάκες του όμως στη συνέχεια να αποτελούν το highlight του βίντεο!

«Τι πάει λάθος με εσένα; Βάλε την κάμερα πάνω του, βάλε την κάμερα στον χαμένο. Πήγα κολέγιο μωρό μου. Έπαιξα beer pong», είπε ο Ουίλ Τσέρι.

Το βίντεο με τη νίκη και τις ατάκες του Ουίλ Τσέρι: