Η γεμάτη συναίσθημα πρώτη δημοσίευση του Ουίλιαμς - Γκος μετά τους τελικούς της Basket League

Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος

Η γεμάτη συναίσθημα πρώτη δημοσίευση του Ουίλιαμς - Γκος μετά τους τελικούς της Basket League

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:18 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 20.06.2024

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος μέσω των social media μία βδομάδα μετά το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για τη σεζόν που μας πέρασε μέσω των social media. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου πόσταρε μία φωτογραφία από την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (54-66) για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Να χαίρεστε πάντοτε, να προσεύχεστε συνεχώς, να ευχαριστείτε σε όλες τις περιστάσεις· γιατί αυτό είναι το θέλημα του Θεού για σας στον Ιησού Χριστό. »1 Θεσσαλονικείς 5:16-18

Καθώς τελειώνει η 7η χρονιά και σκέφτομαι τη σεζόν αυτό το εδάφιο ήταν βαρύ στην καρδιά μου. Προφανώς δεν ήταν το τέλος που ελπίζαμε μετά από όλη τη σκληρή δουλειά που έγινε για τους στόχους μας. Δεν θα μου άρεσε τίποτα περισσότερο από το να ποστάρω μια φωτογραφία πρωταθλήματος, δίνοντας όλη τη δόξα στον άνθρωπο από πάνω.

21:35 - 15.04.2024

«Σερβίρισμα» Γκος, εμφατικό κάρφωμα του Φαλ

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος έκανε την ασίστ και ο Μουστάφα Φαλ κάρφωσε την μπάλα στο καλάθι του Παναθηναϊκού,

Αλλά έτσι είναι η ζωή και αυτό είναι ο αθλητισμός. Κερδίσεις ή χάσεις, καλές και κακές, ο Θεός παραμένει ίδιος - τέλειος. Είμαι ευγνώμων για τα μαθήματα που πήρα, τις απίστευτες φιλίες που έγιναν και μια ακόμη ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου παίζοντας αυτό το παιχνίδι», έγραψε συγκεκριμένα ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού.

O... Βιλντόζα και οι άλλοι: Τα γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθερα και μπορεί να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό!
EUROLEAGUE

21:09 - 19.06.2024

O... Βιλντόζα και οι άλλοι: Τα γκαρντ που κυκλοφορούν ελεύθερα και μπορεί να απασχολήσουν τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών και η θέση που ψάχνονται οι ερυθρόλευκοι περισσότερο, είναι αυτή των γκαρντ. Λούκα Βιλντόζα, Πι Τζέι Ντόζιερ και Κρις Τζόουνς έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα...

Να σημειώσουμε πως ο Γκος ξεκίνησε την ανάρτησή του με ένα εδάφιο από τις επιστολές του Αγίου Παύλου προς Θεσσαλονικείς.