Παίζει ο Ουίλιαμς - Γκος με Παρτίζαν

Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος

Παίζει ο Ουίλιαμς - Γκος με Παρτίζαν

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:52 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Ο Ουίλιαμς - Γκος θα παίξει κανονικά στο ματς του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Παρτίζαν, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ευχάριστα τα νέα στον Ολυμπιακό, με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος να επιστρέφει στη δράση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα

Ο Αμερικανός, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς απέναντι στον Άρη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Basket League, δεν έπαιξε έκτοτε, με τον ίδιο να είναι όμως πλέον σε θέση να επιστρέψει στη δράση. 

Μάλιστα είχε κάνει φουλ ατομική προπόνηση και πριν το ματς με την Αρμάνι, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να του δώσει ακόμα δύο ημέρες «off», ώστε να είναι ακόμα πιο έτοιμος στο ματς με την Παρτίζαν, αλλά και ενόψει της συνέχειας. 

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος παραμένει εκτός για λίγες ημέρες ακόμα. 

Αυτός ΔΕΝ ήταν ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Αυτός ΔΕΝ ήταν ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης γράφει για την ήττα του Ολυμπιακού στο Μιλάνο και τονίζει την άμεση ανάγκη για αντίδραση, καθώς αυτή η απόδοση δεν αντιπροσοπεύει σε καμία περίπτωση το μπάσκετ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Έτσι, η 12άδα του Ολυμπιακού για το ματς απέναντι στην Παρτίζαν θα έχει σίγουρα τους Ουόκαπ, Ουίλιαμς - Γκος, Κάνααν, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Φαλ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Μιλουτίνοφ και Σίκμα, ενώ η τελευταία θέση θα κριθεί ανάμεσα στους Τζορτζ Πάπας και Γιώργο Τανούλη