Η διάγνωση για Γκος

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

©Intime

Η διάγνωση για Γκος

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:46 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος υποβλήθηκε σε μαγνητική, με τα αποτελέσματά της να μην είναι ενθαρρυντικά για τον Ολυμπιακό.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος αποτελεί το νέο πονοκέφαλο του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής του γκαρντ του Ολυμπιακού έδειξαν ζημιά.  

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Μακάμπι και έμεινε εκτός στα τελευταία 25' της αναμέτρησης, υποβλήθηκε σήμερα (15/11) σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στην μυοτενόντια συμβολή της μακράς κεφαλής του δικέφαλου μηριαίου στο δεξί πόδι.

Αυτός ο τραυματισμός τον θέτει εκτός μάχης από το παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να κατεβαίνει στο παιχνίδι χωρίς τρεις παίκτες, καθώς εκτός θα είναι επίσης οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Νίκολα Μιλουτίνοφ

Η πρώτη εκτίμηση για το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει ο Γκος από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού κάνει λόγο για 4 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χάσει τον Αμερικάνο για τον επόμενο ένα μήνα, που μεταφράζεται αυτόματα σε εννέα παιχνίδια χωρίς εκείνον! 

Λουκ Σίκμα για πες μας, τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί;

Λουκ Σίκμα για πες μας, τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί;

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη στο Βελιγράδι επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σε ένα ματς όπου ο Λουκ Σίκμα έδειξε πως... δεν είναι μαθηματικός, αλλά ένας τρομακτικά ποιοτικός φόργουορντ. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

🔴Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης